Şarjım bitince Apple telefonumda apple logosu çıktı ve açılmıyor?

SELAMLAR ARKADAŞLAR,
DÜN GECE ŞARJIM TAMAMEN BİTTİKTEN SONRA telefonU ŞARJA TAKTIM APPLE LOGOSU ÇIKTI AÇILIR HERALDE DEDİM BEKLMEDEN VURDUM KAFAYI YATTIM. SABAH ALARMIN ÇALMADIĞINI FARKETTİM. telefonUN WAKE TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA DA BİŞEY OLMADI, ŞİRKETE GELDİM BURDAKİ PRİZE TAKTIM YİNE BİŞEY OLMADI, USBDEN PCYE BAĞLADIM HALA ETKİLEŞİM YOK?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Yav iphone diye kotuluyorsunuz da, hala dunyanin en iyi teknik servis hizmetini veriyor ve hala en ufak aksami bile cok kaliteli (

Y

Dünyanın en iyi müşteri hizmetlerine ve servisine sahip evet, ama telefonları beş para etmez. Sürekli olarak bir sorun çıktığında yeni telefonla değiştirilmesiyle övünülür, fakat bilmiyorsunuz ki telefonların maliyetinin 5 katı fiyatına satılıyor. Yani siz bir iPhone alırken aslında bir kaç tane iPhone alıyorsunuz ama diğerleri size verilmiyor. O yüzden düşük donanımlı telefonları fahiş fiyatlara satıyorlar. Gerçekten dünyanın en rezil fiyat performans ürünü bence.

Furkan Soysuz 4 yıl

Kardesim urun kaliteli, fiyatinin yuksek olmasi da ulkemizde telefonlara gecen yil tekrar vergi bindi ve paramiz dolar karsisinda satin alma kuvvetini yitiriyor. Senin bes para etmez dedigin sistem benchmark da yillar yilidir birinci gelen donanima sahip. Biz de isteriz yerli bisey ciksin ya da paramiz deger kazansin ama olmuyor

Yaser Kaçar 4 yıl

furkan bu dediğin saçmalık. Ticaretten anlamadığın belli. Bu birincisi Satın aldığın herhangi bir ürün en az %200 fazlasına satılır. İkincisi donanımdan çok daha önemli şey yazılım. Yazılım geliştirme çok masraflı bir iş. Üçüncüsü abd fiyatı o kadar yüksek değil. 600-700 dolar ortalama. ( x hariç ) bu da asgari ücretin altında bir fiyat. Senin ülken koyuyor haksız vergiyi. Dördüncüsü teknik servis olarak dünyanın en iyisi. Aynı fiyat bandında Samsung telefonlar var bir yaz bakalım Samsung telefon sorunları diye

Hakan Çoksoy 4 yıl

Sallayin ya, kalitenin adini kotulemekten baska bisey degil bu. Bahsi gecen marka bugun dunya teknolojisine en buyuk teknolojileri getiren firma. F/P orani da tamamen ulkemize has bir sorun, genellemek yanlis olur

Yaser Kaçar 4 yıl

Ben ticaretten anlamıyorum sanırım. Birincisi satın aldığın ürünü %200 fazlasına satılır diye bir şey yok. Ikincisi donanımdan daha önemli olan şey yazılım diye bir şey yok ikisi de eşdeğer olmalıdır. Üçüncüsü ABD fiyatı oranın kazancina ve kendi para birimine göre normal olabilir çünkü vergi konusunda haklısın.

Caner Şükran 4 yıl

Ne iş yapiyorsunuz da ticaretten anlamiyorsun diyorsunuz merak ediyorum

Caner Şükran 4 yıl

1-2 elektronik donanım geliştiren firmada yazılım geliştiricisi olarak çalıştım. ( yerli ve yabancı olarak) bakış açıları maliyet x 3 e satış yapmak. Üstüne bir de bayi karı koyulup tüketiciye ulaşıyor. Yazılım donanımdan çok daha önemlidir kardeşim. Dünyanın en iyi lensini koyarsın telefona, ram işlemci miktarı yüksek olur ama kamera uygulamasına girdiğinde donar, hata verir, kapanır, geç cevap verir... Vs o zaman çileden çıkarsın... Donanım işin küçük bir tarafı. Yazılım en büyüm tarafı. Sen niye android veya iPhone tercih ediyorsun? Niye Windows phone tercih etmiyorsun? Donanım olarak iyi modelleri var. Çünkü yazılım marketleri yeterli değil, çünkü yazılım stabilitesi daha kötü, yazılım yetenekleri daha sınırlı.

Hakan Çoksoy 4 yıl

hakan bu dediğin saçmalık. Kim diyor %200 fiyatına satılır diye? Donanımdan daha önemli olan şey yazılım mı? SDŞLFKSLŞDFKŞLSDKF. İkisi de önemli kardeşim. Ayrıca yazılım önemliyse o zaman insanlar iPhone 5'ini neden upgrade ediyo mal mı bu insanlar? 6-7-8 hepsinde iOS11 var aynı yazılım? Demekki yazılımla bir yere kadar. Ayrıca kusura bakma ama iOS bok gibi. Mobil veri kısayolu geldi diye sevindirmesin kimseyi Allah. Android'den bir tane üstün yanı yok. Stabil mi? Lütfen bunu söyleme. İos dünya üzerinde 3 tane cihazda çalışıyor. İphone, ipod, ipad. Fakat Android kahve makinası duymuştum. Yaşasın Open-GNU. Ayrıca yurt dışı fiyatını konuşmuştum zaten, anlamamışsın. 3'de biri fiyatına aldığın bir cihazdan daha fazla performans VERMİYOR. Bkz; youtube. Hiç bir yenilik yok, faceID'nin fiyasko olduğundan bahsedelim, annesiyle oğlunu ayırt edemiyo mesela. Fotoğraf kalitesi yarı fiyatına olan telefonlara göre berbat. Lütfen bana iPhone demeyin, sebep sunun.

com-cztdish2k4x4ipyfijd0.jpg

Furkan Soysuz 4 yıl

Donanim olarak mi tartisiyoruz, yazilim olarak mi?

Yaser Kaçar 4 yıl

ben bu bakış açısında değilim şirketlerin pazarlama departmanları bu şekilde bakıyor olaya. Donanım önemsiz demedim, yazılım daha önemli dedim. Bir daha okursan sevinirim. Gnu destekçilerinden biriyim ki birçok dağıtıma desteğim var. İyi diyebileceğin android telefonların ücretleri iPhone ile yarışıyor. Neyse daha fazla açıklayamam teknik kısımları bilmiyorsun.

Hakan Çoksoy 4 yıl

Ayrıca iPhone özellikleri mükemmel demedim. Yani laf çarpıtıyorsun kendini hep haklı çıkartmaya çalışıyorsun. Ben iPhone ya da android savunmuyorum. Yazılım donanımdan daha önemlidir ama donanım önemsiz demek değil bu.

Hakan Çoksoy 4 yıl

Evet kardeşim teknik kısımları bilmiyorum. Sana başarılar dilerim

com-m6lr6fkk6xvi59bggxfb.jpg

Furkan Soysuz 4 yıl

İyi diyebileceğim telefonlar iPhone'un ücreti ile yarışıyor demişsin. Bu yorum için seni tebrik ederim. Win+R tuşuna bastıktan sonra çıkan pencereye calc yazıp enter yaptıktan sonra 699-363= 336 bulacaksın. 336 dolar yani. Bu da neredeyse yarı yarıya fark ediyor. Bilinçlendirdiğin için teşekkürler, artık hayatım bu gerçekle daha güzel.

com-epjc8is5ytkeebefx3tf.jpg

Furkan Soysuz 4 yıl

Furkan Soysuz burada üst yönetimde eski sevgilim var teknik bilgisini biliyorum ne kadar olduğunu. Güldürme kendini. Bunun bir anlamı Yok.

Hakan Çoksoy 4 yıl

Furkan Soysuz Samsung üst segment telefonlardan bahsettim. Bu telefonu ben de dostlarıma öneriyorum. Fiyat performans oranı çok iyi. Keşke Gnu linux telefon olsa da onu kullansam. Bu https://github.com/hknyldz/PisiLinux/commits/master benim Gnu pisilinux projesine yaptığım katkı kardeşim. Neyse önemli değil bunlar

Hakan Çoksoy 4 yıl

TM: D

Furkan Soysuz 4 yıl