Selin Söğütlügil (Atatürk'ün akrabası) 2019 seçim adaylığı nasıl olur?

Bu kadın( Selin Söğütlügil ) Atatürk'ün akrabasıymış ve 2019 seçimlerine girecekmiş (milletvekili adayı olarak) , sanırım güzel şeyler de oluyor

com-85l0xawaxpqumezw8gy3.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
56
56 CEVAP

Atatürkün amcasının torunu. 6 haziranda lansing, michigan state, amerika'da doğdu. İstanbul'da şişli terakki lisesi ve illinois'de st. Charles high school'u bitirdi. New york fashion institute of technology ve istanbul mimar sinan üniversitesi'nde sanat tarihi okudu. Halen londra'da regents university, film-media and drama school'da senaryo ve film prodüksiyonu üzerine yüksek lisans yapmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı iş tecrübelerinden sonra edebiyat tutkusu onun yaşam aşkına ve amacına dönüştü. Jorge luis borges'yle başlayan "büyülü gerçeklik akımı"nın dünyadaki öncüleri, şiir serüveninin temel ilham kaynağı oldu. Tanpınar, neruda, proust, sartre ve nietzsche'nin ışığını, duygu dünyasının bir yansıması olarak değerlendirdi. Edebiyatın yanı sıra, küçük yaşlardan itibaren sporla ilgilendi. Dünya genelinde bazı maratonlarda yer aldı. Yüzme ihtisas spor kulübü yüzücüsü. Greenpeace, insan ve hayvan hakları cemiyeti, londra ulusal arazi okçuluğu cemiyeti ve arkas yelken yarış takımı üyesi. "kanatlarım aşk'tandı" isimli ilk şiir kitabı 2015 yılında yayınlandı. Dila, cana ve ata aslan tütüncü'nün annesi.

D

Woww süper cv

Ömür Itisgen 6 yıl

yalan yok. Bayıldım

Derya Serce 6 yıl

yüzme ihtisas spor kulübü yüzücüsü. Greenpeace, insan ve hayvan hakları cemiyeti, londra ulusal arazi okçuluğu cemiyeti ve arkas yelken yarış takımı üyesi.

Derya Serce 6 yıl

bu ülkeye 3 gömlek büyük

Derya Serce 6 yıl

Çok iyi yav. Yazık etmese kendine:))

Ömür Itisgen 6 yıl

Ben diyorum ki umarım meclise girer

Emre Güvensoy 6 yıl

greenpeace demeyeydin eyiydi

Mehmet Burun 6 yıl

Bence gozunuzde cok buyutmeyin, para olduktan sonra bu cv'de yazanlari yapmak zor degil ki. Klube uye olursun, yazarsin cv'ye. Ama yuzmede, okculukta bi derecede filan olsaydi tamam. Arkas yelken takimindaymis, okyanus mu gecmis, zengin arkadas tanidik isi hep. Tam bir sevgi pitircigi. Ha yuz yuze tanissak konusmaktan hoslanirdim, borges filan seviyor, ama Turkiye'de siyasete bi sey katacagina inanamiyorum.

Umit Kabay 6 yıl

greenpeace i iyice araştırın. Hakkında çok fazla spekülasyon var.

Mehmet Burun 6 yıl

https://www.evrensel.net/haber/88259/greenpeace-52-milyon-dolari-yok-etti

Mehmet Burun 6 yıl

günümüzde burjuvaların yönettiği bi dünyada, insanların aptal yerine konulmaması sadece bi hayal

Mehmet Burun 6 yıl

Bu ülke için çok fazla bu kadın..

Tuğba Kökoğlu 6 yıl