Sirke, Limon ve karbonat karışımı sağlıklı yaşam için olmazsa olmaz

Bir Ömür boyu ilaç vs kullanmadan sağlıklı yaşamanın sırrı.. SİRKE, LİMON (KABUĞUYLA BİRLİKTE) , KARBONAT, Tüketmekten geçer.. Bir canlı için olmazsa olmaz 3 şey vardır. 1- HAVA 2- SU 3- UYKU.. Yemek bu sıralamaya 4. sırada girer.. Yani şunu ye bunu ye sağlıklı olursun demek BİR MASALDIR.. ŞUNU İÇ DEMEK DOĞRUDUR.. Vücudunuzun %80 i sudur.. Dolayısı ile vücudunuza doğru olan suyu almalıyız.. BU DOĞRU OLAN SU ise ALKALİ SU DUR.. Asla ve asla hazır paketlenmiş şişelenmiş SU İÇMEYİNİZ: Bu suların hiç biri ama hiç birinin PH derecesi 5 in üzerine çıkamaz üzerinde yazanlar YALANDIR.. Sebebi ise içerken size tadı hoş gelsin diye filtreleme esnasında kimyasal reçine den geçirilir. Bu reçine ise sudaki PH oranını düşürür.. Bir su isterse dünyanın en kaliteli suyu olsun, en temiz suyu olsun, EĞER PH derecesi 8 den düşükse uzun vadede KANSER OLACAKSINIZ veya böbrek yetmezliği veya karaciğer yağlanmasına bağlı binbir çeşit hastalıklardan birine yakalanacaksınız demektir.
İçtiğiniz su MUHAKKAK ALKALİ SU OLMALI. İstanbul için örnek veriyorum. İstanbul da çeşme suyunun PH değeri 7 dir. Bu suyu bir 5 tl lik şişeye alın ve ağzına bir bez parçası bırakın. Yani su nefes alsın. Kapağını kapatmayın. Bu şekilde 2-3 saat dinlensin daha sonra içine bir çay kaşığı bildiğimiz karbonat koyun. ( kesinlikle eczanede satılan ingiliz karbonatı değil) pazarda, kuruyemişci de, aktar da satılan bildiğimiz yemek karbonatı. 1 kilo fiyatı 2,5 tl dir. Karbonatı suya koyduktan sonra 6 saat sonra alkali suyunuz hazırdır. Ömür boyun bu suyu tüketin. 3 ay sonra yüzünüzde ki kararmalar dahi kaybolunca ve ZIMBA gibi olunca bana dua edeceksiniz.. Saygılar... M.Emin BAYRAM.. Not: Aynı şeyi Limon la da yapabilirsiniz.. Yarım limonu 5 lt suya dilimleyerek koyup aynı işlemi yapınız. Yada haftalık olarak değiştirerek yapınız.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
72
72 CEVAP

Çok kullanırsa evet zarar veriyor

T

5 litre suya 1 çay kaşığı karbonat atıp o 5 litre suyu acaba kaç günde içeceksiniz?? yada siz yarım günde 5 litre mi su içiyorsunuz.. Lütfen yorum yaparken paylaşımı iyice okuyun.. 5 litre su karbonat 1 kişiye en az 2 gün gider.. Neyse yararlı yorum lütfen..

Mehmet Durgan 6 yıl

İşte devamlılık var karbonata bir haftada ikibucuk kaşık bir ayda 10 çay kaşığı bir yılda en az 120 çay kaşığı bunu 5-10 yıl olarak düşün

Taner Beg 6 yıl

Taner Beg yaptığınız hesapp anlaşılmaz.. Kafa karıstırıcı.. Sizi anlamıyorum.

Mehmet Durgan 6 yıl

Kardeşim dediğin gibi hasta olan iyileşiyor. Ama burdaki tafsiye sağlıklı böbreğe zararı var diyorum

Taner Beg 6 yıl

Neyi anlamiyorsun karbonati sürekli kullanırsanız böbreğe zararı var diyorum.

Taner Beg 6 yıl

Böbrek yetmezliği olan hastalarda karbonat onereni duymadım.

Taner Beg 6 yıl

Hatta distile su içine karbonat koyuldugunu görmedim. ( Alkali su dediğiniz)

Taner Beg 6 yıl

Distile su böbrek yetmezliği olan hastalarda kanı temizlemek için kullanılıyor. Oda Himalaya tuzu ve reçineler den elde ediliyor. Yani bütün mikrop ve minarellerden ariniktir.

Taner Beg 6 yıl

Sürekli limon da kullanan böbrek yetmezliği yapar.

Taner Beg 6 yıl

Taner Beg disitile su mu?? im nerde bahsetmiş bundan ?? disitile içerseniz ölürsünüz.. Akü müyüz biz

Mehmet Durgan 6 yıl

neyse kardeim sen heralde bizi günde 5-10 limon 3-5 kasık karbonat yiyoruz sanıyorsun.. Ben sana cvp filan da yazmam. Saglıcakla..

Mehmet Durgan 6 yıl

İnsanlari yanlış bilgilendirme bana cevap vermemen önemli değil.

Taner Beg 6 yıl

Günde 5-10 yada 3-5 değil, devamlılığı olması açısından böbreğe zararı var diyorum

Taner Beg 6 yıl

Böbrek yetmezliği olanlara karbonat önerilmez deyip aynı zamanda sağlıklı böbrekler için zararlı diyorsunuz tutarsızlıktan başka bir şey değil. Kardeşim sen salata felan da mı yemiyorsun? Limon çok tüketilince zararlı diyorsun anlamadım??? Veya kek vs onlarda sodyum bi karbonat içeriyor (kabartma tozu). Azcık mantıklı konuş lütfen. Limonu fazla tüketmek anca günde iki üç limonu posa ve kabuğuyla tüketmekle olur! Ayrıca saf su böbrekleri öldürür (Yağmur suyu gibi) 5 litrelik suya 1 çay kaşığı karbonattan bahsedilmiş bence gayet de az miktar millet günlük bir su bardağına bir çay kaşığı koyuyor. Tuza dönüştüğünden bahsetmişsin 1 çay kaşığı karbonattan ne kadar tuz olabilir ki?? İnan günlük yediğin yemeklerden daha çok tuz alıyorsundur. Yanlış bilgi verme demişsin. Her bilgi doğrudur tabi doğru insanda! Yani herşey herkes de aynı etkiyi göstermez evet ama bunu insan ancak deneyerek kendi bulabilir. Yanlış bilgi veriyorsun dediğini yapmayın demekle fayda sağlayabilecek insanlarıda kapı dışında bırakmış oluyorsun unutma!

Gizem Kayaözlü 6 yıl

Sadece muhalefet olsun diye yazı yazmak hoş değil, limonu ele alalım, birçok aile her gün yemeklerinde salata olur, o zaman devamlı olduğu için salatayı da devamlı yememek lazım. Mehmet Durgan beyin yazılarını makul ve faydalı buluyorum. Birçoklarının yaptıkları yorumlar insanların kafasını karıştırmak. Kısaca herşeyin devamlı olarak, azı yarar, çoğu zarar. Aşırıya gitmek her zaman zararlıdır. Tabii ki sorgulama yapacağız​ ama ifrat ve tefritten ayrı olarak. Herkese sağlık, sıhhat ve afiyette olması temennisiyle

Huriye Özaltunn 6 yıl