Sokak köpekleri belediye tarafından toplanmalı mı?

Oy ver 2424 Oy al

Biliyorsunuz Türkiye'nin sokaklarında, üniversitelerinde vs çok fazla sahipsiz köpek var. Bu köpeklerin belediye tarafından toplanmasını ya da toplanmamasını destekliyor musunuz?

Ben ne zaman bundan rahatsız olduğumu belirtsem beni hayvan düşmanlığıyla suçluyorlar fakat çocukluğumdan beri hayvanlarla haşır neşir olmayan yapımdan dolayı hiçbir sokak hayvanına dokunmadığım halde birçok kere saldırılarına uğradım. (Isırma değil havlama ve kovalama)

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Tehdit algilarsa havlar kovalar hatta issirir. Bu butun canlilar icin gecerli.. Bir cok belediye isini yapmiyor. Barinaklar ölüm yuvasi.. Kulagi kupeli hayvanlarin yavrulari var.. Bir avuc hayvan sever onlari korumak icin mucadele ediyor... Ve arkadasim sen bu dunyanin efendisi degilsin en az senin kadar o hayvanlarinda mutlu saglikli yasamaya hakki var... Dogasi geregi havlar, insanda konusur bagirir... Bu konuyu gundeme tasiyip cözüm yaratmak icin calismak gerek.

G

katılmıyorum kimi köpekler çocuklara bile saldırıyor

Şerif Kpc 6 yıl

Hayvan psikolojisini sizden iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama ben köpeklerden korkan biri olarak mümkün mertebe uzaklarından yürür onlar yakınımdayken koşmaz ani hareketler yapmam. Hatta birçok kere elimdeki yemeği kaldırmışlığım da vardır kokusunu alıp yanıma gelmesinler diye. Yinede birçok kez saldırıya uğradım köpekler tarafından.

Alican Karanfil 6 yıl

Cocuklar ve kopekler benim gozumde ikiside nefes alan canlilar.. Bende size katilmiyorum. Kopekler olmeli cocuklar yasamali yani oylemi?

Gülsah Cecenkizi 6 yıl

Attığım videoda da görüldüğü gibi şekilde bir bebek de saldırsa birine o bebek için önlem alınmalı derdim.

Alican Karanfil 6 yıl

ölmeli diyen yok tehlikeli köpekler kontrol altına alınmalı

Şerif Kpc 6 yıl

Cümlem berbat olmuş ama ne dediğim anlaşılmıştır umarım.

Alican Karanfil 6 yıl

Korku butun hayvanlari tektikler alican bey, Bir farenin bile karsisinda korksaniz o bile saldirabilir.

Gülsah Cecenkizi 6 yıl

Tehlikeli butun canlilar kontrol altina alinmali şerif bey..

Gülsah Cecenkizi 6 yıl

güzel duyguların var ama birde yaşanan gerçekler var. Uyuz olan hastalıklı hayvanlar geziyor sokaklarda

Şerif Kpc 6 yıl

özellikle de insan türü

Gülsah Cecenkizi 6 yıl

siz çocuğunuzun hastalıklı hayvanı sevmesine izin verir miydiniz?

Şerif Kpc 6 yıl

aa bana dedin sanırım

Şerif Kpc 6 yıl

Saldırgan insanlar da kontrol altına alınsın ben karşı değilim. Mesela durduk yere saldıran köpekle, durduk yere saldıran insan aynı ikisi de toplumdan uzaklaşsa olmaz mı?

Alican Karanfil 6 yıl

sığmam kabıma oluk oluk sokaklara akarım yine

Şerif Kpc 6 yıl

Gönüllü hayvan severler bu tür hastalikli canlari ellerinden geldigince kurtarmaya calisiyor. Ama belediyelerinde calismasi lazim. Bir avuc insan bunun altindan kalkamiyor

Gülsah Cecenkizi 6 yıl

Benim cocuklarim hayvan serif bey

Gülsah Cecenkizi 6 yıl

Bir cok hastalik kapmis cana dokundum.. Ailemdeki butun cocuklar hayvanlarla buyudu hasta hayvanda geldi, uyuz da geldi, kanli ishal de geldi.. Dogru yaklasildiginda inanin sorun olmuyor. Ben insanlardan bulasan hastaliklardan endiseliyim.

Gülsah Cecenkizi 6 yıl