Sokak köpekleri belediye tarafından toplanmalı mı?

Oy ver 2424 Oy al

Biliyorsunuz Türkiye'nin sokaklarında, üniversitelerinde vs çok fazla sahipsiz köpek var. Bu köpeklerin belediye tarafından toplanmasını ya da toplanmamasını destekliyor musunuz?

Ben ne zaman bundan rahatsız olduğumu belirtsem beni hayvan düşmanlığıyla suçluyorlar fakat çocukluğumdan beri hayvanlarla haşır neşir olmayan yapımdan dolayı hiçbir sokak hayvanına dokunmadığım halde birçok kere saldırılarına uğradım. (Isırma değil havlama ve kovalama)

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Hayvanların yaşama alanlarını yok edip beslenme kanallarını kapatırsak ve bunun üzerine bide kötü davranışlardan gösterip bize iyi davranmalarını düşünemeyiz. Yıllardır hayvanlarla iç içe yaşadım, sokakta yaşayan canlılar tarafından ısırılma dair hepsi başıma gelmiştir ama hiçbir zaman onların toplatılmasını barınaklara tıkılmasını istemedim. Bu tür davranışların olduğu yer çoğunlukla hayvanlara eziyet eden, zarar veren yerlerde daha çok görülüyor. Önce insanların hayvanlarında yaşamlarına saygı göstermesi ve onları kabul etmesi gerekir zihniyet değiştiği zaman bu durumlar olmayacaktır.

B