Sokak köpekleri belediye tarafından toplanmalı mı?

Oy ver 2424 Oy al

Biliyorsunuz Türkiye'nin sokaklarında, üniversitelerinde vs çok fazla sahipsiz köpek var. Bu köpeklerin belediye tarafından toplanmasını ya da toplanmamasını destekliyor musunuz?

Ben ne zaman bundan rahatsız olduğumu belirtsem beni hayvan düşmanlığıyla suçluyorlar fakat çocukluğumdan beri hayvanlarla haşır neşir olmayan yapımdan dolayı hiçbir sokak hayvanına dokunmadığım halde birçok kere saldırılarına uğradım. (Isırma değil havlama ve kovalama)

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Sürekli saldırıya uğruyorum diyince her gün mü köpekler kovalıyor diye düşündüm Sizin evinize açık camdan/balkondan kedi girse nasıl kovalarsanız köpekler de aynı şeyi yapıyor. Belli bir bölgeyi sahipleniyorlar ve tabii bu bölgeler sokaklar, caddeler vs. Tek farkları evlerimiz gibi duvarları yok sahiplendikleri bölgelerin. Avrupadaki barınak koşulları bile mükemmel değilken Türkiye’de iyi barınakların yapılması hayal. Kaldıki mükemmel bir barınak yapıldı. Herşey çok temiz, en iyi yemekleri yiyorlar vs. O zaman dahi toplu halde yaşamanın zararları ortaya çıkar. Salgın hastalıklar, bu tür bölge sahiplenmelerinden dolayı birbirlerini yaralamaları gibi. Havlama/kovalamanın dışında(bunlar normal) ısıran köpeğin bir problemi vardır. Hormonsal olabilir, çevresel faktörler olabilir... Ben de defalarca maruz kaldım. Havladılar, kovaladılar. Hatta problemli olanlar tarafından yaralandım. Yine videodaki gibi köpeğimi öldürüyorlardı. Ama paranoya olmadım hiçbir zaman. Herkes farklı işte

M