Sokak köpekleri belediye tarafından toplanmalı mı?

Oy ver 2424 Oy al

Biliyorsunuz Türkiye'nin sokaklarında, üniversitelerinde vs çok fazla sahipsiz köpek var. Bu köpeklerin belediye tarafından toplanmasını ya da toplanmamasını destekliyor musunuz?

Ben ne zaman bundan rahatsız olduğumu belirtsem beni hayvan düşmanlığıyla suçluyorlar fakat çocukluğumdan beri hayvanlarla haşır neşir olmayan yapımdan dolayı hiçbir sokak hayvanına dokunmadığım halde birçok kere saldırılarına uğradım. (Isırma değil havlama ve kovalama)

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Kendi psikolojik sorunlarınızın cezasını hayvanlara çektirmeyin. Kendimi bildim bileli köpek besler sokak köpekleri beslerim. 1 kere ısırıldım o da sahipli bir kopekti ve ben kaşındım. Hayatınızda hiç belediye barınaklarında gidip hayvanlar orada ne halde gördünüz mü? Kendi sidiği boku üstüne yatıp hastalıktan en fazla birkaç ay yasayıp ölüyorlar 5 metrekarede 10 tanesi filan yaşayıp. Yada belediyeler şehirlerden onları toplayıp ormanlık alanlara atıp açlıktan ölmelerini bekliyor. Videodaki durum ayrıca bambaşka bir konu. Pitbull tarzı ırkların diğer köpeklere karşı olan acımasızlığı. Zavallı kendini korumaktan aciz melek gibi sokak köpekleri ile uğraşmak yerine köpeklerini canavarlastiran ruh hastası köpek sahipleri ile uğraşın. Ayrıca bir köpek sevin kedi sevin mümkünse besleyin size karşı olan sevgisini yaşayın. Içinizdeki bu sevgisizlik biter belki.

K