Sokak köpekleri belediye tarafından toplanmalı mı?

Oy ver 2424 Oy al

Biliyorsunuz Türkiye'nin sokaklarında, üniversitelerinde vs çok fazla sahipsiz köpek var. Bu köpeklerin belediye tarafından toplanmasını ya da toplanmamasını destekliyor musunuz?

Ben ne zaman bundan rahatsız olduğumu belirtsem beni hayvan düşmanlığıyla suçluyorlar fakat çocukluğumdan beri hayvanlarla haşır neşir olmayan yapımdan dolayı hiçbir sokak hayvanına dokunmadığım halde birçok kere saldırılarına uğradım. (Isırma değil havlama ve kovalama)

0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
43
43 CEVAP

Köpeklerle sürekli haşır neşir olmama rağmen ne ısırıldım ne kovalandım. Elbet havladılar ama inanın hepsi sevgi dolular. Çalıştığım yerde bir köpek vardı sürekli herkese hırlar kimse yanına yaklaşamaz. Bi gün bakıyım dedim hayvanı bağlamışlar bi köşeye sıcakta duruyor, suyu yok yemeği yok. Tüm ihtiyaçlarını yerine getirdim yedi içti o hırlayan hayvan gitti sevgi yumağı bişey geldi. Lütfen elinizden geldiğinde destek olun sokaktaki canlara onlarında ihtiyaçları var. Bence korkmak için hiç sebep yok hayvanlardan. Sevgiyle, sakince yaklaşınca hepsi bi bebek gibi

T