Stefan Zweig'in kitapları ve okuyucu yorumları

Arkadaşlar merhaba. Son zamanlarda "Stefan Zweig" kitaplarını çok görür oldum. Biraz araştırınca hakkında pek kötü yoruma da denk gelmedim.

Bir yerden başlayayım diyorum. özellikle kitaplarını okuyan arkadaşların tavsiyelerine açığım. Tavsiye ile birlikte kitap hakkında ufak bir de bilgilendirme de yaparlarsa daha güzel olur

NOT: Fotoğraf dikkat çekme ve bilgilendirme amaçlıdır. İdefix de bu haftasonu kargo ücretsiz.

com-s0pr9x1gc602bssrcluv.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

1-Satranç
2-Dünün Dünyası (Otobiyografi)
bir kaç kitabını okuduktan sonra otobiyografisini okuduğum için içten bir pişmanlık yaşadım ki üstte arkadaşın yazdığı gibi Stefan Zweig edebiyat dünyasında en iyi biyografi yazarların başında gelmektedir, Beni bir defa daha kendisine hayran bırakmıştır kendi biyografisiyle,tanışmış olduğu yazarlar, gezdiği yerler, hayatından vermiş olduğu kesintilerle bir daha sevmemek ve hayran kalmamak elde değil.
3-Vicdan Zorbalığa Karşı (kesinlikle okunması gerekenlerden ki çok sevdiğim bir söz geçer kitapta hatta kapağında vardır ; "Hakikati aramak ve onu kendi düşündüğü gibi ifade etmek asla suç olamaz." )
4-Bilinmeyen bir kadının Mektubu
5-Amok Koşucusu
6-Olağan Üstü Bir Gece
bu benim okuduklarımın sıralaması, listemde okunması gereken diğer kitaplarını bitirdiğimde sıralama değişebilir keyifli okumalar dilerim

M

Ayrıntılı yorumunuz için teşekkürler Şimdilik "Satranç" ve "Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu" kesin okunacak gibi duruyor.

Ozan Küçükdöngül 5 yıl