Şuan rüyada mısınız?

Rüyada mısınız?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
57
57 CEVAP

Rüya değil kabus.

Z

Neden Zeynep hanım kabus? Siz rüyadasınız tatlı bir rüya kabus gören başkalar ı

Manolya Tabanoğlu 6 yıl

Rüyadayım evet, rüyada olduğumunda farkındayım. Uyku uyanıklık arasındayım. Etrafıma bakıyorum, izliyorum, tatlı geliyor herşey güzel geliyor ama gerçek değil. Gerçek çok başka.

Zeynep Kerim 6 yıl

Zeynep Kerim farkındayım ama gördüğünüz rüyayla başkalarının gördüğünü kıyasladığınızda bir nevi cennet rüyasında sayılırsınız aslen. Cennetinizi ancak kaybettiğinizde farkındalığına varırsınız. Elbet hepimiz yürüyoruz bu yolda ama şöyle düşünün rüya da olmadığını bilenler için bile Rahman Ve Rahim isimlerini çok hafife alıyoruzdur belkide. Düşünün ki siz bir çaresizi gördüğünüzde insanken bile merhamet ediyorsunuz küçüçük iradenizle düşünün ki sonsuz rahmeti olanın size verdiği cennete bir parçada rüyaya kabus bile olsa şükretmek gerekir diye düşünüyorum siz şuanda kabus kavramını diğer insanların bilinç düzeylerini görmeniz ve diğer insanların yaşamlarındaki acılarını görmenizden kaynaklı kabus diye nitelendiriyorsunuz ama size sorsalar cennetiniz de ne olsun ;yine aynı cevabı verirdiniz evladım olsun yeter derdiniz. Yani sorulsa size deselerdi ne istiyorsun mal, mülk, kitaplar, sınırsız bilgi, şöhret, ün? Ne istiyorsun cennetinde? Huzur, mutluluk.... Belki de siz ''Zeynep'' in rüyasında bir cennettesiniz. Belkide aslen Zeynep kendi cennetinde hiçbir zaman mal, mülk, şöhret istemedi ....

Manolya Tabanoğlu 6 yıl

Manolya Tabanoğlu hayır kıyaslamayı hiçbir zaman başkalarının rüyası yada bu hayata bakış açısı ile yapmam. Onlar ( kimileri) rüyanın farkınd değil, ama ben farkındayım düşüncesinde olmadım hiç. Hiçbirzaman ayrı tutmadım kimseyi kendimden, bu büyük rüyadan kıyaslamadım da. Herşey benim kendi yaşadığım rüyada, derdim kendim ile.

Zeynep Kerim 6 yıl