Şüpheliye, "namaz kılıyor musun" şeklinde soru soran Cumhuriyet savcısı görevinin gereklerine aykırı hareket etmiş olur mu?

Şüpheliye, "namaz kılıyor musun" şeklinde soru soran Cumhuriyet savcısı görevinin gereklerine aykırı hareket etmiş olur mu.?
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Sorgu meleğimiymiş ???????? hadsizce sorulmuş soru... Dünyalık işler dünyada sorulur. Ahiret işleri ise ahirette sorulur...

D

Dilek Burakhan Hakimin soruyu hangi amaçla sorduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmanız doğru değil.

Bünyamin Mendeş 3 yıl

Bünyamin Mendeş hangi amaçla böyle soru sorulabilir? Hırsızım hakim bey ama namazlarımı kılarım mı desin ne alaka saçmalık....

Dilek Burakhan 3 yıl

Dilek Burakhan Geçenlerde bir olay oldu. Hırsızlar cuma namazı çıkışı cemaate karıştı. Hırsızlara ne sorup çıkardılar biliyormusunuz? "Cuma namazı kaç rekattır" deyip hırsızları ayırdılar. Neden bilmeden konuşuyorsunuz anlamış değilim. Bilmiyorum demek çok basit deneyin bence.

Bünyamin Mendeş 3 yıl

Bünyamin Mendeş çok saçmalık ahireti dünyaya karıştırmak... Din Allah ile kul arasındadır. Başkasının haddine değil

Dilek Burakhan 3 yıl

Dilek Burakhan Siz halâ anlamadınız. Şaşırmadım. Belkide hukukçu bile değilsiniz. Profilinize baktım. Siz particisiniz, partinizin propagandasını yapmak için gruba üye olmuşsunuz, belli. Bir hukukçu duruma her zaman tarafsız bir açıdan yaklaşır. Size gün doğmuş bu durumu lehinize kullanıyorsunuz.

Bünyamin Mendeş 3 yıl

Bünyamin Mendeş ne alaka parti propagandası nerede yapmışım kanıtlayın. Kanıtlayamazsanız size iade olsun. Önyargılarınızla bi gidin. Din işleri ile dünya işleri farklıdır. Hukuk okuyorum cahilce konuşmayın... Bilgim var ki söyledim

Dilek Burakhan 3 yıl

Bünyamin Mendeş yalniz o olay hirsızliktan degil. Namazla uzaktan yakindan ilgisi olmayan bir grubun izinsiz bir göstrrisi idi. Polis dagitmaya calişinca camiye kacip cemaatin arasina karistilar. Orda uyanik bir komser muavini o an kilınan namazin kac rekat oldugunu sorarak hepsini ayikladi. Ve kamuoyunda cokda buyük takdir topamıştı.

Ahmet Muradoğlu 3 yıl

Bünyamin Mendeş Atatürkçülük ne zaman siyaset oldu banada hukuk okumamışsın dersin evet okumadım çobanım

Gurbanali Almak 3 yıl