Şüpheliye, "namaz kılıyor musun" şeklinde soru soran Cumhuriyet savcısı görevinin gereklerine aykırı hareket etmiş olur mu?

Şüpheliye, "namaz kılıyor musun" şeklinde soru soran Cumhuriyet savcısı görevinin gereklerine aykırı hareket etmiş olur mu.?
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
33
33 CEVAP

Cumhuriyet savcısı istediği şekil ve alanda sorgulama yapabilir. Cumhuriyet savcıları kanun ve tüzüklere aykırı hiçbir şey yapmaz. O soruyu da kesinlikle sorgu ile alakalı bir şeyden dolayı sormuştur. Devlet savcısı keyfi olarak birşey sormaz

O

Oğul Engeç Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Ama maalesef. Takipsizlik kararı iftira suçunun delili olabilir mi ki, bu sebepten iftira suçundan soruşturma başlatıp kamu davası açtı. Adliyede hatır için iş yaptı. Müşteki zabıt katibi idi çünkü????

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Özgür Bayraktutan Cimer yada Bir üst mahkemeye savcı için soruşturma başlatılması hakkında yazı yazabilirsiniz. Devlet başkanı dahil herkesin yargılanacağı bir mahkeme var beyefendi. Hakkınızı arayıp hukukun üstünlüğüne inanın

Oğul Engeç 3 yıl

Özgür Bayraktutan HSK ya da yazı yazabilirsiniz

Oğul Engeç 3 yıl

Oğul Engeç Abim. O inancımı kaybettim. 8 yıl da bütün haklı taleplerim reddoldu. 11 sahte belge ( iddianame ) ile dava açıldı bana. Yine 11 sahte belge ( gerekçeli karar ) ile beraat kararı verilmedi. 2 sahte belge ( Yargıtay ilamı ) ile onandı. Yerimde kim olsa aynı düşünceye sahip olmaz mı? 150 ye yakın içeriği gerçeğe aykırı olarak düzenlenen resmi belgeler ( iddianame duruşma tutanağı gerekçeli karar ) elimde mevcut abim. Kesinlikle güvenmiyorum. Adalete olan inancım bu Pazar Adliyesinde son 8 yılda görev yapan hakim ve savcılar yüzünden yok oldu.????

Özgür Bayraktutan 3 yıl

Oğul Engeç HSK dan gelen 10 un üzerinde belge. Olur ile soruşturma olmaz ilkesi gereği red kararları. ????

Özgür Bayraktutan 3 yıl