Suriyeli sorununa çözüm öneriniz nedir?

Suriyeli sorununa çözüm öneriniz nedir? Sürekli bir şikayetiniz var, peki ütopik olmadan bu sorunu nasıl çözerdiniz?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Belki de belli bir bölgeye yerleştirilip kendi dillerinde egitim çalişmak için iş imkanlari saglanip yaşamlarini devam ettirebilirler.

Türkiye geniş topraklara sahip bu konuda sikinti olmaz. Aksi halde yerli vatandaşlarla geçim sorunlari dini baskilar dil sorunu ortaya çikabilir. Ek olarak ülkemizde bayanlarin giyinme özgürlügü konusundada sorunlsr meydana gelebilir; geldikleri toplum anlayişina ters düştüğü için bu konuda da sorun çikar diye düşünüyorum.

Topraklarinda hala savaş sürmekte ve bu insanlari ölüme göndermek büyük hata olur bu tür durumlarda insan olarak üzerimize düşün ne ise yapmak gerekir. Avrupanin musluman insanlara karşi duruşu belli. Çözüm olarak belli bir bölgeye toplayip kendi aralarda çalişip egitim ekonomik sorunlarini gidermek için fabrilalar tarim vb bölgeleri seçmek hem ülke ekonomisine katki hemde kendi kültürlerini yaşayip egitim gibi sorunlari giderilebilir. Bu süre ülkelerindeki savaşla sinirli olabilir. Ülke guvenli hale geldiginde geri gitmelerinde sorun yaşanmaz bence.

E