Suriyelilerin yaygın olarak yaptığı meslekler

Suriyeli kadınların hayata entegre olmasına yardımcı olmalarına katkı sağlamak için onların kültürel ürünlerinin satıldığı bir uygulama planlama aşamasındayım. Bilmediğim şey, Suriyelilerin halı kilim ya da dokuma sektörü dışında neler yapabildiği. Fikri olan veya Türkçe bilen bir mülteci varsa yardımcı olabilirse sevinirim

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
95
95 CEVAP

yani bazılarınız yaptığı yorumlar gerçekten avrupada bize türklere/müslümanlara yapılanlardan hiç bir farkı yok. Aynı zihniyet farklı ülke. Onlar istemese de biz oradaki toplumun bir parçasıyız.

Ayni şekil de bu insanlar artık Turkiyeye sığınmış ve uzun süre de kalacaklar. Yağmur hanımın yazdığı gibi mümkün mertebe bu insanları bilhassa kadınları topluma dahil etmek için elimizden geleni yapmalıyız. Bu şekil de iki taraf da sonuçtan yararlanması için.

D

Sığınmadılar. Sığdırıldılar. Yarattıkları imaj, hoşgörüsüzlük ve azıyla yetinememe gibi nedenlerden dolayı bu toplumda asla 1.sinif muamalesi göremezler.

Azat Caglar 6 yıl

bu şekilde imaj verenler bir kısmı. Hepsi değil. Aynı burada türklerin bir kısmı olduğu gibi. Her toplumda anormal davranış ve hoşgörüsü olmayan insanlar var, yeni birşey değil. Önemli olan adalet li davranmak. Herkesi aynı kefene koyduktan sonra ne anlamı kaldı?

Duran Karakuş 6 yıl