Tek dünya devleti sizce nasıl olurdu?

TEK DÜNYA DEVLETİ

* Büyük İsrail Devleti'ni kurmak için düğmeye bastılar, 14 Temmuz'da Eiffel Kulesi'nden dumanlar yükseldi, ters meşale oluşturarak Sion yıldızının ilk piramidi ortaya çıkartıldı, diğer boyutun kapısı açıldı, 16 Temmuz'da Aspire Kulesi'nde Türk bayrağı gösterildi, düz meşale oluşturarak Sion yıldızının ikinci piramidi ortaya çıkartıldı, bu boyutun kapısı açıldı, özellikle bu tarihlerden itibaren, boyut kapısını açmak için, olayları 2'li yapıyorlar.

"Tek Dünya Devleti" diktatörlüğünü içeren "Yeni Dünya Düzeni" planına karşı gelen tüm devlet adamları ve liderleri yok ettikleri ortadadır. Bu derin gücün karşısına bir güçle çıkılmadığı sürece en geç 2025 yılında tüm dünya acımasız bir diktatörlüğün karanlığına gömülecektir.
Rothschild Hanedanlığı
Para, Güç ve İktidarın Sırları
Dr John Coleman, sayfa 184

Machiavelli: "Hükümdar, halkı öyle korkutmalıdır ki, sevilmese bile nefret de uyandırmasın. Güç hırsı yüzünden sürekli suç işlese de, toplum tarafından yüceltilir. İnsanları az değil çok incitmelidir, böylece karşı çıkmayı akıllarına bile getiremesinler. İktidara giden yolda herşey denenebilir."
Tek Dünya Devleti Diktatörlüğü'nün felsefi temelini atmıştır.

com-k9mflpf026py9oy8w24f.jpg
Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Hiç bir güç nekadar güçlü olursa olsun Allah'ın gücüyle boy olcusemez ancak yaptıklarıyla yetinirler Ne kavimler geldi geçti neyse.

T

Bu kavimler insanlardan oluşuyor. .

Menekse Çiftliği 6 yıl

İnsanların gücü neki Allah'a üstün gelsin

Taner Çoksöyler 6 yıl

Asla öyle demek istemedim... Kavimleri insanlar oluşturuyor insanlar helak oluyor anlamındaydır

Menekse Çiftliği 6 yıl

Allahın gücünü yüceltecem derken; aslında küçültmüş olunabilir. "İllimunatinin gücü Allahın gücüne yetişemez" demekle; . a- Haşa, illimunati kim ki? Sen onu kudreti ilahi ile kıyaslıyorsun... Allahın gücü haşa o kadar da güçlü değil demek ki, senin benim o gücü yüceltmemiz gerekiyor... İllimunati ile karşılaştırılabilir bir güç sonuçta.... . b- İllimunatiye ayrıca bir varlık vererek; aslında şirke düşülüyor kökende. Şöyle ki; illimunatinin kendi başına ayrı bişr gücü yok ki. Ona bu gücü ve izni veren de Allah. İllimnautiyi yaratan ve onu derin bir güçle donatan da Allah....

Ahmet Önsesveren 6 yıl

İllimünati nin gücü Allahın gücünün yanında hiçbir ŞEY dir.. ALLAH'IN, şeytana verdiği iznin gücü dür.. Allahın insanada verdiği bir güç vardır.. Tercihler bu güçün yönünü belirler İlimünatinin ağına takıldım Cehennemim oldu Arkasından yaşadığım mucize beni cennete taşıdı.. Benim içim illimünati örümcek ağına takılmak dır.. Ağına takılanların hikayelerini okumanızı sonlarını görmenizi tavsiye ederim... Allah beni onlardan koruduğu için her gün şükürdeyim, sonsuz şükür

Menekse Çiftliği 6 yıl