Teknolojik bir ürün aldım, ertesi gün indirime girdi, ne yapabilirim?

Bilinçli vatandaşlara sorum :

Yeni aldığım teknolojik ürün, ben aldığımda kampanyadaydı. Zaten 4 gün önce aldım. Kampanya pazartesi biticekti. Şimdi ise aynı ürünü benim aldığım fiyattan daha ucuza koymuşlar.
Böyle bir hakları var mı? Ben şikayet edebililir miyim ?

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

Hepinize Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizleri tanımıyorum ama sadece içimden geçen birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Son günlerde başıma gelenlerin hepsi aslında.

Yeni 0 sony telefon aldım. Daha aldığım ilk haftadan sorun çıkardı sürekli donmalar yaptı. Servisi o kadar aradım konuştum ilgilenmediler. En son bir tanıdık vasıtasıyla sony Türkiye servise gönderdim. 2 haftadır telefonsuzum

Geçen sabah bir simit alayım dedim. Baktım dumanı üstünde. Acelem vardı. Hemen aldım sonra bi baktım ki adam taş gibi simit vermiş.

Bugün markete gittim. Yırtık para üstü aldım. Sonradan fark ettim. Geri götürdüm ama görevli kimden aldıysanız ona gidin ben değiştirmem parayı dedi.

Ttnet i 10 aydır kullanıyorum ve 10 aydır internete giremiyorum. 10. ay sonun da 5 dakikalık bir işlemle sorunumu çözdü.

Yeni grafik tablet aldım. Adamlar 2 gün sonra kafalarına göre fiyat değiştirdi.

Yeni eve taşındım. Kombi hakkında bir şey sormak için yetkili servisi aradım. Adam garantinin bittiğini o yüzden 430 ₺ yatırırsam garantinin devam edeceğini söylediler. Ev sahibini aradım. Kombinin daha 1.5 yıl garantisi devam ediyormuş.

Ptt, annemin memleketten gönderdiği kargoyu kaybetti. O kadar uğraştım sonuç çıkmadı.

Tükoder sayfasına şikayet yazıyorum hiçbir mesaj iletilmiyo. sayfa çalışmıyo.

Ben bıktım artık ya.

D

Sadaka verin, demekten başka bişey diyemedim valla

Duygu Taşdogan 6 yıl

Valla onu yapıcam doğru söylüyorsunu

Deniz Sarıbakır 6 yıl

Arada böyle denk geliyor içinizi rahat tutun çok takmayın düşünmeyin oluruna bırakın. Bende üç kere bombalı saldırıyı atlatmıştım geçen sene.

Salih Sultan 6 yıl

Salih Sultan ben fazla deprsyona girmim o zaman

Deniz Sarıbakır 6 yıl

Aynen öyle Deniz Sarıbakır Londraya giderken Sabihadaydım uçağa bindiğim dakikalarda Atatürk havalimanında patlama olmuştu. Ondan önce İstanbul'a fuara gidecektim vazgeçtim taksimde patlama oldu. Diğeri neydi hatırlamıyorum şuanda. Arkadaşın dediği gibi bir sadaka verin iyi düşünün üst üste denk gelebiliyor arada

Salih Sultan 6 yıl

Salih Sultan çok geçmiş olsun. Bir daha yaşanmaması dileğiyle

Deniz Sarıbakır 6 yıl

Üzdün hemde çok üzdün

Hasan Altıner 6 yıl

Yaşadığınız talihsizliklerden ötürü geçmiş olsun. "Her şerde bizim bilemediğimiz bir hayr vardır" sözünü hatırlayın. İçinizi ferah tutun. Murphy'ye sövün biraz rahatlarsınız (bkz. Murphy Yasaları)

H Cahit Yarcı 6 yıl

Arada olur öyle takma bu kadar

Ilkay Akburak 6 yıl

Kendimi gördüm sanki. Arkadaşlarım genelde abdest al diyor ama kurtarmıyor. Sanırım kurşun döktürmemiz lazım bizim

Hakan Bilge 6 yıl