Telefonum suya düştü. Pirince koydum yine açılmadı. Ne yapabilirim?

arkadaslar telefonumu suya dusurdum acilmiyo suan. Klasik pirince koyma islemini yaptim ama sonuc hala elde var 0 baska birsey yapabilir miyim bu islerden anlayan biri varsa ?

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

ilerde baska skinti olursa da garantiden cikmis oluyo telefon daha cok yeni o yuzden baska telefoncuya goturmek istemiyorum. Bide diyorum ki pirinc zaten suyu cekicek ya direk garantiye kapandi acilmiyo desem yerler mi? O zaman bidaha para vermem de gerekmez

Ş

Maalesef su teması bayağı bir süre geçse bile belli olan bi hasar.

Gürkan Şengür 3 yıl

iphonenun sim kart yuvasına bakarsan eğer bir nokta var o alan kırmızıya dönüyor su temasında anlamamaları mümkün değil içi kurumuş olsa bile. Ayrıca iphone garanti kapsamında telefonu tamir etmez kullanıcı hatasında para farkı ile yenisini satar. Yani sen telefonu iphone servise götürdüğünde yenisini para ile alabileceğinden ötürü bu telefonun garantisi bir işe yaramayacak artık. İphone servis kesinlikle parasıyla yada parasız su temas eden telefonu tamir etmiyor parası ile yenisini veriyor. Yani para verip garantide yaptırayım garantisi ölmeyecek telefonun diye bir durum yok.

Buket İdiğ 3 yıl