Tez öneri formu nasıl yazılır?

Arkadaşlar merhaba. Tez Öneri formu yazmam gerekiyor ama yapamadım bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
6
6 CEVAP

Aslında tez öneri formu o kadar önemli birşey değil sadece bağlı bulunduğunuz enstitüye işte ben de bunu yapıyorum demek için yapılmış birşey... Konunuz belli ise bu iyi birşey istediğiniz gibi birşeyler yazabilirsiniz içerik önemli değil 1 yıllık süreçte 2 aylık dönemlere bölerek içeriği oluşturabilirsiniz. Orada önemli olan şey tez başlığı buna çok dikkat ediliyor. Ya genel geçer bir şey bulacaksınız ya sonradan değiştireceksiniz (böyle bir hakkınız var) ya da iyi belirlenmişse direk yazacaksınız. Sıkıntılı bir durum yok hele ki hocanız ile konuşup konunuz belli ise

E

Merhaba. Benim 2. senem bitti. Tez önerisini önümüzdeki dönemin başında yani şubat ayında vereceğim. 3. senem ise bir sonraki şubat ayında dolacak. Yetişememe gibi bir problem doğar mı acaba?

Melih Uzunok 5 yıl

Melih Uzunok Olabilir olmaya bilir bu konuda birşey diyemem bu sizin ile alakalıdır. Bir ayda da tez yazabilirsiniz en az bir ayda hocanın incelemesi için olsa bir ayda savunma sınavı yani olabilir 3 ayda da verebilirsiniz. Dediğim gibi bu sizin ve bölümünüz-konunuz ile alakalıdır. Atıorum bir deney sonucunu beklemeniz gerekebilir, sahaya inip bir anket çalışması yapabilirsiniz. Uzun süren işler olabilir. Ama bir yılda yapabilirsiniz.

Emre Tulum 5 yıl

Şöyle diyeyim. Tez önerisini yeni vereceğim. Tezim için önceden çalışmalar yapmıştım. Yani bir dönem bile yeter bana. Ancak tez önerisinden sonra 2 dönem şartı var herhalde. Bu şart sıkıntı yaratır mi bilmiyorum.

Melih Uzunok 5 yıl

Yaratmaz. Yazın bile verebilirsiniz bence bağlı bulunduğunuz enstitü ile konuşun.

Emre Tulum 5 yıl

Umarım. P.tesi ulaşacağım. Teşekkür ederim.

Melih Uzunok 5 yıl

önemsiz

Emre Tulum 5 yıl