Ttnet port sorunu nasıl çözülür?

Arkadaşlar merhaba, biz ttnet’ten memnun olmadığımız için anlaşmamızın süresi bitince superonline’a geçmek istedik. Başvurumuzu yaptık, her şeyimizi tamamladık ancak karşımıza port sorunu çıktı. Bu sorun uzun zamandır en ufak ilerleme kaydetmedi. Öyle bir hale geldik ki ttnet’e de tekrar başvuru yapmak zorunda kaldık. Şu an hangisi önce gelirse o kurulum yapacak diye bekliyoruz ancak ne gelen var ne giden, telefonlardaki internetler de yetmiyor maalesef. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim Bu port sorunundan çeken oldu mu daha önce? Nasıl hızlandırabiliriz bu süreci acaba?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

bir arkadaşımın başına gelmişti, taşındığı yerde boş port yoktu, tesadüftür ki, o port kutusuna bir şeyler olmuş, hasar oluşmuş. Onu tamire geldiklerinde yenilemişlerdi port açılmıştı. 1-2 günde sorun çözülmüştü.

H

Gerçekten mi? Nasıl oldu da 1-2 gün oldu şans işi mi acaba

Aysenur Miran 5 yıl

Kutu hasar alınca yenilemeleri gerekmiş öyle diyolağ

Hasret Urfioğlu 5 yıl

Hasret Urfioğlu o zaman kutuya hasar verelim?

Aysenur Miran 5 yıl

Yani bunu tavsiye etmek suç sayılır. Ben duydum sadece. Bir de hasar insanların uyuduğu saatte oluşmuş sanırım, kimse mağdur da olmamış.

Hasret Urfioğlu 5 yıl

Hasret Urfioğlu bu hayatta herkes şanslı ben şanssız gibi duruyo şu an ama hadi bakalım internetsizlikten kimse ölmemiş sonuçta. Çok sağ olun

Aysenur Miran 5 yıl