Tüm hayat bir illüzyon

Tüm hayatın bir illüzyon.
Doğduğun andan itibaren yapılandırıldın. Okuduğun okullar sana sessiz olmanı ve itaat etmeni öğretti. Medyan seni insanların çektiği acılara karşın duyarsızlaştırdı ve sistem seni 7 milyardan fazla insanın yaşadığı bu dünyada yalnız olmanın normal olduğunu düşünmeni sağlayacak şekilde ayrıştırdı. Birinin zengin diğerinin ise fakir olduğu bir dünyayı doğal kabul ettin.

Bir sonraki köşe başında ya da bir sonraki adımda elde edeceğin ödül için çalıştın. Her şey yarınlar içindi ama yarınlar asla gelmedi. Aslında yaşamadığını çok geç fark ettin. Aslında hep bir şeyler eksikti ve ne kadar çalışırsan çalış, ya da ne kadar borç ödersen öde, onu bir türlü elde edemiyordun.

Devrimin ötesine geçmemiz gerekiyor, insanlık yeni bir evrimleşme sürecine girmeli. Nasıl olacağını tam olarak bilmediğimiz ancak beraber şekillendireceğimiz bir sürece... - Alan Watts

com-h6mbslam9n07ajpv0n8f.jpg
Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

yöneten ve yönetilenler oldukça ülke sınırları kalkmadıkca ordular dağılıp mahkemeler kapanmadan bütün devrimler sonuçsuz kalacaktır.

R

Yapılan bi devrimde yok kendi iclerimizde olan dışında dürüst davranmam gerekirse politika din umrumda diil misyonum ışığımı hep yukarda tutmak sorulmadan cevap vermemek. Sevgi ve Işıkla

Yeşim Sofuoğlu 5 yıl