Tüm insanlık Adem ve Havva dan geliyorsa, hepimiz kardeşiz evlilikler kardeşler arasında oldu?

Aydınlanmak istiyorum.
Tüm insanlık Adem ve Havva as. Türediği söylenir doğruysa kardeşiz.
Evlilikler kardeşler arasındamı oldu.
Afrikalı Japon Türk görüntü farkları nasıl oluyor.

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
9
9 CEVAP

Yani diyorsun ki evrimleşerek insansı maymundan gelen insanın üstüne bir de doğum süresi 100 gün artmış.

Evrimde doğum süreleri niye değişir?

U

Evrimde herşey değişir ikincisi evrim insan maymundan geldi demez. Siz evrimi insan maymundan geldi diye bakarsan, evrim hakkında hiç birşey bilmiyorsun demektir

Kemal Süheyla 6 yıl

Öyle demedim. Ama o bi geçiş

Uğur Köktaş 6 yıl

5 milyon yıllık Bir geçiş

Kemal Süheyla 6 yıl

Video izledim baya. He e 5 milyon.

Uğur Köktaş 6 yıl

Canlılık 3.5 milyar yıl önce başladı, evrim de o zaman başladı. Sinan Canan hocanın evrimle ilgili videolarını izleyin. Modern insana geçiş 5 milyon yıllık bir süreçtir.

Kemal Süheyla 6 yıl

Yapılan bilimsel araştırmalar sonucu keşfedilen yeni fosiller sayesinde, "Lucy" isimli meşhur fosilin gerçek hayattaki görüntüsü güncellendi. 3.2 milyon yaşındaki insansı türün yeniden yapılandırılması, bu Cuma gösterildi. Yeni figür eskisine göre daha sıska, belirgin bir boyna sahip, bilek hattı daha dar ve yaylı bir ayak yapısına sahip. Yetersiz kaburga kemiklerine ve günümüzde halen yaşayan şempanze ve goril gibi Afrika insansı maymunlarına dayanarak yapılan önceki rekonstrüksiyonlarda, koni şeklinde bir karna ve şişkin bir göbeğe sahipti. Bu da, Australopithecus afarensis türü olan Lucy'nin tıpkı şempanzeler gibi ağaçlarda daha uzun zaman geçirdiğini ima ediyordu. Ancak geçtiğimiz birkaç yıl içerisinde, A. afarensis türüne ait yeni kaburga kemikleri ve bir adet ayak kemiği keşfedildi. Kaburgalar kıvrımlıydı ve bu da, günümüz insanları gibi fıçı tipi bir karna işaret ediyordu. Cuma günü gerçekleştirilen sempozyuma katılan Columbia'da bulunan Missouri Üniversitesi'nden paleoantropolog Carol Ward, fosili ve rekonstrüksiyonu katılımcılara sundu. Ward, ayak kemiğinin de belirgin bir yay çizdiğini gösterdi. Bu durum, Lucy ve akrabalarının kayda değer miktarda bir zamanı yerde geçirdiğini gösteriyor. Ancak yine de, Lucy muhtemelen ağaçlara kolaylıkla tırmanabiliyordu ve ağaçlarda uyuyordu. Görselde gördüğünüz rekonstrüksiyon ise, Cleveland Doğa Tarihi Müzesi'nden paleoantropolog Yohannes Haile-Selassie ve sanatçı John Gurche tarafından, yine Cuma günü yapılan sempozyum sırasında, müzedeki insan evrimi kısmında sergiye sunuldu.

Kemal Süheyla 6 yıl