Türkiye gelecekte nasıl bir konumda olacak?

Sizce Türkiye 2050 yıllarında nasıl bir konumda olacak(ekonomik, askeri, siyasi konularda)Lütfen troll yorumlar olmadan cevaplarsanız sevinirim.

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Eger teknojide ve üretimde yeniliklere hep bütçeler ayırırsak çok gelişmiş ülke olabiliriz tabi bi kaç ülke ile kavga edip ambargolar yemezsek

M

Turkiyeden birsey olmaz kardeşim geç kaldik

Anıl Komanlı 6 yıl

Geç kalmak önemli degil önemli olan şuanki teknolojiyi yakalamaya çalışmak

Mehmet Yatak 6 yıl

Alt yapısını oluşturmak en az 50 sene alır yakalamakta 100 seneyi geçer başarı 200 sene sonra gelir ama o zamanda avrupa bize 400 sene fark atar kardeşim

Anıl Komanlı 6 yıl

önce diyanete aktarılan parayı bi kessinler. sonra cematleri kapatsın o cemaatçi hacı hocaları içeri alsınlar. sonra osmanlı ocakları kapatılsın. ardından şu cami inşaatlarına bi sınırlama getirilsin. sonra imamhatiplerin sayısı azaltılsın. ondan sonra diyanetten kıstıkları parayı bilim ve teknolojiye harcasınlar.

Melody Aytas 6 yıl

bi yandan toplum cahilliğe itilirken bi yandan türk ekonomisi batırılıp dışarıya bağımlı bi ülkeye dönüşürken bilimden, teknolojiden bahsetmek komik oluyor.

Melody Aytas 6 yıl

Hiçbir şey için geç değil

Yasin KapLan 6 yıl

Yasin KapLan öyle değil işte

Anıl Komanlı 6 yıl

Zamanın ne getireceğini bilemezsiniz, sadece sabırlı ve akıllı olmak lazım. Madem sonunda hiçbir şey olmicak ülkemiz elden gidicek hiç kan akıtmadan terkedelim topraklarımızı? Erkenden pesetmek gibi bir huyumuz mu var? Bir Norveç atasözü der ki Sen git bide Atatürk gibi düşün. Ve yine ulu önderimizin ''asla şüphem yoktur ki, türklüğün unutulmuş büyük medeni vasfi ve medeni kaabiliyeti atinin yükselen medeniyet ufkunda bir güneş gibi doğacaktır!.. bu söylediklerim hakikat olduğu gün, senden ve bütün medeni beşeriyetten dileğim şudur: beni hatirlayiniz!" (29.10.1933)

Yasin KapLan 6 yıl