Ülkedeki mültecilere vatandaşlık verilmeli mi?

Hep bilimsel mi konusacagiz yahu? Peki ulkemizdeki multeciler hakkinda dusunceleriniz nedir vatandaslik verilme mevzusu hakkinda ne dusunuyorsunuz?

N
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Bende urfaliyim ve aslen Arabım. Burda olay çıkaran eli ayağı tutan keyif yeri gören kendi vatanını düşünmeyen sığındığı devlete laf atan her mülteciye karşıyım. İş olanakları dar zaten bunları fırsat bilen işverenler artık istedikleri gibi at koşturuyor. Devlet bunlara yapacağı yardımı kendi insanına yapsaydı ne olurdu sanki. Sehitlerimizin ailelerini görüyoruz gecekondudalar bir çoğu. O kadar işsiz o kadar sağlık o barınma o kadar teknoloji sıkıntımiz varken bunlara bakmak doğru gelmiyor önce kendi milletinin huzurunu sağlamak lazım. Kısaca bende kendi memleketlerine gitmeleri taraftariyum kendi topraklarında savaşıp ya yaşarlar ya ölürler. Baska ülkede yaşama hayallerine gidip el üstünde tutulmamalidır.

Ö

Hislerime en hakli isyanla tercuman olmussunuz anlatmak istedigim. Bunlardi tesekkurler

Nilgün Doğrul 5 yıl

Maalesef durum vahim. Bizde insanı insan olduğu için sever ve yardım etme taraftariyiz ama bunu yanlış yapılmamalı.

Ömer Mansoori 5 yıl

El ustunde tutulup bu kadar iltimas gosterilmesi benimde kanima dokunuyor

Nilgün Doğrul 5 yıl

Yok. Bi de begenmiyolarmis da bulmuslar beles devlet

Nilgün Doğrul 5 yıl

İyi niyetimizi suistimal ediliyor. Boylelerine tekme atıp göndermek lazım. Gerizekalikari besleyip büyütmemeliyiz.besle kargayı oysun gözünü misali.

Ömer Mansoori 5 yıl

Aynen oyle

Nilgün Doğrul 5 yıl