Uygun fiyata nasıl ingilizce kitap alabilirim?

Merhabalar,
Artık kitaplarımı İngilizce okumaya karar verdim. Fakat Amazon'dan baktığım zaman oldukça pahalıya geliyor ve kitap gelecek mi ondan da emin olamıyoruz.
Kitabı daha uyguna ve garanti yolla nasıl getirtirim? Teşekkürler.

I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
4
4 CEVAP

Fotokopi çek!! Yaşasın fotokopi! 11

S

Çaresiz kaldığım zaman uyguladığım bir yöntem .

Ilker Öngel 5 yıl

Abi fotokopi kitaplarda not alma altını çizme derdi de olmuyor. Direk kes yapıştır kendi fanzinini bile yaparsın hatta şu an benim de aklıma yeni geldi bu fikir. Dur bi fanzin çıkarayım bizimkileri toplayıp.

Samet Rezaei 5 yıl

O yöntemi şu an yaşadığım şehirde denedim. Kitabı A5 kağıdına çıkartınca 130 sayfa filan oluyor ve adam bana ''A4 ve A5 fiyatı aynı, o yüzden 32 lira vereceksin'' dedi. Ben de ''güle güle'' dedim .

Ilker Öngel 5 yıl

Öyle yapma işte. Kitabın iki sayfasını a4ün tek sayfasına çıkarttır. Görsel olarak çok estetik olmuyor fakat 200 sayfalık kitabı 5 liraya alırsın. Estetik şart diyorsan ayrı tabi.

Samet Rezaei 5 yıl

Hatta fiyatta pazarlık yap yaprağını (sayfa sayısına bağlı olarak) 6-7 kuruştan çıkartıyorum ben.

Samet Rezaei 5 yıl

Ben daha önceden bu şekilde kitap çıkarttım, A4 kağıdına çıkartıp ikiye böldü adam ve 15 liraya alabildim kitabı ama 32 lira vermek istemem şahsen fotokopi kitaba. Üstüne 30 daha ekler orijinalini alırım.

Ilker Öngel 5 yıl

bak bu kitabı 7+2 liraya çıkarttım ben. Kapak çıkarmasam 7 liraydı. Fiyatı iyi araştır. Üniversite fotokopicileri ucuz oluyor.

com-83dvab43x89suls4nh0l.jpg

Samet Rezaei 5 yıl

Seninki bi de normal kitap gibi olmuş. Ben spirallettiriyordum ve sarı kağıt değil de normal A4 kullandırtıyordum. Gözü biraz yoruyordu...

Ilker Öngel 5 yıl

Bu da a4 kağıdı zaten ama 83362838. Hamur olduğundan sarardı okuya okuya

Samet Rezaei 5 yıl

saman kağıdı gibi duruyor asdf ama ben onları daha çok seviyorum.

Ilker Öngel 5 yıl

Sarı kağıt basmıyor bunlar ya onun makinesi özel dedi beni yemediyse

Samet Rezaei 5 yıl

Neyse o kadar önemli değil 60-70 liraya almayayım da kitabı...

Ilker Öngel 5 yıl

Yok abi naptın ya en kaliteli kağıdı kullansan bile 10 kuruş alır yaprağına nedir ki? 400 sayfa olsa 10 lira tutar. Kapağını da a4 kartona basıyor zaten işçilik alıyor 12 lira olur

Samet Rezaei 5 yıl

Bugün gittiğim yer 130 sayfaya 32 lira deyince üstüne 30 eklerim orijinal alırım diye düşündüm. En azından kalır rafımda. Eskiden Bolu'da yaşıyordum. Oradayken ben de 13 liraya kocaman kitabı fotokopi çektirdiğimi biliyorum ama şu an yaşadığım şehrin biraz ilginç tarzı var

Ilker Öngel 5 yıl

E yuh yani. O uğraşmak istemediğinden öyle demiştir sana. Sen üniversiteye fotokopi veren yerlere bak

Samet Rezaei 5 yıl