Uygun fiyata nereden kitap alınabilir?

A101 dışında uygun fiyata kitap satan market var mı?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
82
82 CEVAP

valla 3 kitap vardı.. Aynı yazarın ne bileyim ne kalesi vs vs.. Kitap deyince birilerinin dayatılması hiç ahlaki değil.. Bizim yazarlarımız yok mu.. Ucuzluk zavallıların tercihi olmalı.. Kitap okuyorsam bir bedel ödemek onurumuz olmalı.. Ben sildim o sözde kurumu.. Amacı apaçık bizden yana değil..

I

Bu cümleleri asgari ücret alıp çocuk bakıp, kira, yakacak, mutfak, okul, servis, otobüs metro, yiyecek, içecek, giysi masraflarını yapıp elinizde kalan parayla özgürce kitap almayı başardığınız gün tekrar yazın ama o güne kadar çok rica ediyorum insanları küçük düşürücü cümlelerinizi kendinize saklayın sayın tuzu kuru bey.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Ne güzel bir cevap olmuş.. beyefendinin kastı bu değildi mutlaka ama asgari ücretle çalışan ve mütevazı kendi kütüphanelerini oluşturmak isteyen herkesi incitiyor bu cümlesi ile.. Edebiyat ve öğrenme pahalı olmamalı.

Celal Daniş 6 yıl

Celal Daniş (ucuzluk zavallıların tercihi olmalı..) Demiş. Bunda yanlış anlayacak bir durum göremiyorum. Ne demek istediği gayet açık ve net. Bu cümleler kitap okuduğunu iddia edip kitap grubuna üye birine yakışmıyor. Kitapevi ya da sahafa gider 100 -200 kitap arasından tercih yaparsınız. Adı geçen marketlere gider 10-20 kitap arasından tercih yaparsınız. Kimse hiç birinde her hangi bir kitap için dayatamaz. Tercihi her yerde okur yapar. Kitaplar için yüksek fiyatlar ödemek kişiyi onurlu yapmaz.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Yanlış anladınız demedim sevgili Ümran Bağcivan .. beyefendinin kastı aşan cümlesinden bahsettim.. Maksadı insanları aşağılamak değildir herhalde diye düşünüyorum hala:) Bizim yazarlarımız yok mu diye soruyor:)ve ardından o kabul edemediğimiz cümle geliyor.. ben iyi niyetli ama çalakalem yazıldığı için maksadı hiç bir şekilde ifade etmeyen, itici bir cümle görüyorum demek istedim..

Celal Daniş 6 yıl

Celal Daniş Ben de onu diyorum ya zaten. Ağzına geleni söylüyor/yazıyorsa oturup tekrar düşünmeye başlaması gerek. Bizim yazarlarımızın da kitapları geldi zaten adı geçen markete. Mesela Ayşe Kulin, mesela Ahmet Ümit gibi. Bilgisi olamayan konular da fikri olan kişiler de benim gözümde ..... Dır.

Ümran Bağcivan 6 yıl

60 yasimdayim.. Omrumce asgari u cretli yasadim. Y lisansliyim. Asla tapum olmadi. Halen de hirsizlardan kitap almadim. Bankada param olmadi. Kitapligim yok.. Birilerine ulastiririm. Haftada kütüphaneye giderim. Suan elindeki kitap kütüphanenin. Insanı sever sayarım.. Yazarı da.. Yayına hazır çalışmalarım var. Internet üzerinde yayınladım hepsini.. Teşekkür ederim.

Ibrahim Alici 6 yıl

Sukur.. Çok sifirim var. Başta bir var ben olsemde o bir hep olur. Inşaallah

Ibrahim Alici 6 yıl

Ibrahim Alici 60 yaşında birisi için çok düşüncesizce ve kırıcı olmuş yorumunuz. Kitaplara yüksek paralar ödemek kişileri onurlu yapmadığı gibi ucuza kitap alanlar da zavallı değillerdir. Önemli olan kitapların korsan olmamasıdır, gerisi detaydır önemsizdir.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Ben bizim yazarlarımız önem verilmesini onemsedim. Onur tek eervetimiz. Ben kendi yazsrlarimizi onurlandirmaktan okumaktan bahsediyorum. Elbette kosa kosa gidisimizin temelinde parasızlık vardı. Sukur siz benden çok onurlu düşünceli cok zenginsinizdir.. Allaha emanet olasınız

Ibrahim Alici 6 yıl

Ibrahim Alici İbrahim bey. Zaten o adı geçen markette var yerli yazarlar da. Ayşe Kulin ve Ahmet Ümit ilk aklıma gelenler. Kimse her gördüğü kitabı almıyor zaten. Beğendiği almak istediği kitabı alıyor. Hiç bir markette ya da kitap evi sahaf vs de zorla bir şey satmaya çalışmadı kimse bana bu güne dek. Dayatmıyorlar yanş. Bakarsınız beğenmezseniz almazsınız. Olur biter.(ucuzluk zavallıların tercihi olmalı) bu cümle sizin değil mi? Neden ucuza almak zavallılık olsun ki?

Ümran Bağcivan 6 yıl

Bir yanlış anlama olmalı.. Konu şu.. Arkadaşımla perşembe sabahı koşarak gittik.. Ozensizce adeta atılmış kitaplar.. Farklı olanlardan aldım.. Hepsi aynı yabancı yazar alamut vs. Ben yazarları.. Marketleri dikkate almam hangi kimin bilmem. Burada halkımın imkansizliklari kullanılıyor diye aklıma geldi. Almadan ciktim.. 2 el kitaplar çok aldım.. Korsan asla zaten okunmaz.. Peşin hukumlusunuz.. Bu da Genç olmanızdan kaynaklanıyor.. Kırgın degil im. Zaman ayırdığınız için tesekkür ederim. Ne tür kitaplar okuyorsunuz..

Ibrahim Alici 6 yıl

Ibrahim Alici İlgimi çeken her kitap okunmaya değerdir ve okurum. Adı geçen market biraz ticari düşünüyor. Ve her hafta farklı kitapları getiriyor, kitap almaya gidenler farklı ürünleri de alıyor herkes kazanıyor yani. Ben hiç yere atılmış etrafa saçılmış halde görmedim aksine kendi sattıkları kütüphaneyi monte etmiş onun içine koymuşlar kitapları. Yorumunuzda ki 2 cümle çok yersiz olmuştu tepkim o kısmaydı. Alırsınız ya da almazsınız o sizin bileceğiniz bir şeydir de başkalarını aşağılamak olmadı.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Bilakis.. Bir yaprak koparanin çelladı olurum. Ama. Bir karincaya kiyamam.. Dunyadaki herkesin yasama hakkina saygiliyimdir. Bir dogaseverim. Hayatta tatilim olmadi.. Merak da etmem. Kimse saygisiz demez diyemez.. Bana ayirdiginiz zaman icin tesekkur ederim.. İyi ki yanlış anlatmışım. Aczimızın istismarini kastettim asagilamak degil.. Herkes bedelini odeyebilmeli inancindayim. Marka ya da şirket i bilmem tanımam. Yarın gidip bakacağım uzak ama olsun.. Size teşekkür için.. İgerci daha yakında şubesi var orası merkez diye gitmiştim.. Zamanınızı çaldım özür dilerim. 1 saat kadar okuyup öyle baktığımda cevapların gecikti özür dilerim. Pesin hukum vermeyin.. Tesekkurler.. Saygilar..

Ibrahim Alici 6 yıl

Her perşembe yemi kitaplar geliyor yada cuma emin değilim. Çok sıkı takip etmiyorum yolum düşerse bi bakıyorum ne var ne yok diye. Özür dilenecek konular değil özür dilediğiniz konular. İyi geceler son kez size.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Olsun.. Tesekkurler.. Saygilar.. Allaha emanet olasınız

Ibrahim Alici 6 yıl