Uygun fiyata nereden kitap alınabilir?

A101 dışında uygun fiyata kitap satan market var mı?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
82
82 CEVAP

Marketlerden kitap alınmamasını tavsiye ediyorum. Kitap ile market tezat bir durum oluşturuyor. Kitap, içi kitaplarla dolu bir kitapçıdan yada sahaftan alınmalıdır.

Ö

Marketten araç lastiği almak normal kitap almak anormal öyle mi? Atın şu ön yargı ve sabit fikirlerinizi bi kenara artık. Zaman değişiyor. Şu sözü unutmayın lütfen, ZAMAN SANA UYMAZSA, SEN ZAMANA UY. Zaman bizlere uymayacağına göre...!!!!!!

Ümran Bağcivan 6 yıl

Marketten araç lastiği de almak normal değil. Bir ilacı eczane dışından almakta normal değil. Evet belki bizler zamana uyamıyoruz. Ama değerlerimizi de yitirmek istemiyoruz.

Önder Hat 6 yıl

Önder Hat Bu bir değer mi? Değer büyüklerine saygı, küçüklerine sevgi göstermektir bence. Başkalarının hakkını gözetmektir gasp etmek yerine. Arkadaşlığın hakkını vermektir. Birbirini kalleşçe arkadan hançerlemek yerine. Milli değerlere (vatan, bayrak gibi) sahip çıkmaktır. Gerisi hayatın getirdiği değişimdir. Kaçılamaz ve hatta belki de gereklidir.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Biraz konumuzun dışına çıktık sanırım. Yinede yanıtınız için teşekkür ederim.

Önder Hat 6 yıl

Önder Hat Değer olarak kitapların kitapçıda satılması gerektiğini söylediğiniz ve ben katılmadığım için. Bana göre değerin ne olduğunu izah etmek durumunda kaldım, olay bundan ibarettir. Kesinlikle konudan sapma vs gibi bir durum yoktur.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Peki. Teşekkür ederim.

Önder Hat 6 yıl

Önder Hat Rica ederim efenim. İyi geceler.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Size de iyi geceler.

Önder Hat 6 yıl

Sizinle olumlu yönde tartışmak güzeldi. Umarım daha iyilerini yaparız.

Önder Hat 6 yıl

Önder Hat Umarım efenim. Diğer türlüsü kavga yada ağız dalaşına girer ki bunu da biz yapamayız diye düşünüyorum.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Kitap okuyan ve seven birinin kavga ve ağız dalaşına girmesi hiç hoşlanmadığımız bir durum.

Önder Hat 6 yıl

Önder Hat Kesinlikle. Haklısınız.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Şu an okuduğunuz bir kitap var mı?

Önder Hat 6 yıl

Önder Hat Evet. Bir kadın kaç mezar-Yunus Karaçöl

Ümran Bağcivan 6 yıl

Yazarı tanımıyorum. Fakat umarım güzeldir.

Önder Hat 6 yıl

Güzel gidiyor şimdilik. 3 leme olarak tasarlanmış. Dün 1. kitaba başlayıp bitirdim. Bu gün serinin 2. kitabına başladım. Okumaya çalışıyorum.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Çok iyi. Ben de Stefan Zweıg'in Dünün Dünyası'nı okuyorum.

Önder Hat 6 yıl

Önder Hat Keyifle okuyun efenim.

Ümran Bağcivan 6 yıl

Haklısınız aslımda Önder bey ama malum şartlar keseme neresi uyarsa ordan almak durumumda kalıyorum ayda yılda bir kitap alan için evet ama sürekli alınca keseyi düşünmek zorunda kalıyorum

Nurten Önüm 6 yıl

Market raflarında satılan kitapların genelde çevirisi berbat oluyor. Ayrica matbaa hatalarıda çok oluyor. Bir de kitabı henuz daha bitirmemisken bile sayfalari bazen elinizde kalıyor. Tabi hepsi icin gecerli degil elbet. Ben marketten almayı tercih etmiyorum. Bana görede kitap, kitapçıdan alınmalı. Yinede market raflarinda kitap bulunmasini okuma oranı düşük olan toplumumuz icin faydali buluyorum. Hayatı boyunca yolu asla kitapçıya düşmeyecek insanların göz ucuyla bile olsa o kitaplara bakmalati benim acimdan buyuk gelisme. Bir gün belki kapagının ya da isminin dikkatini çektigi kitabi alip okuyanlarda olacaktir. Cesit zaten yok. Yani bize pek hitap etmiyor ama bazen guzel kitaplarda denk geliyor. Dedigim gibi tercihim olmasa da toplumsal acidan faydali oldugunu dusunuyorum.

Özlem Ağazade 6 yıl