Üzerlik tohumu varise iyi gelir mi?

Arkadaşlar varis için üzerlik tohumu kullanmaya karar verdim burda bi yazı okumuştum fakat üzerlik tohumu aldığım kişi bana seni sarhoş eder tütsü diye satiyoz dedi kafam karişti varmı aranızda üzerlik tohumuyla varis ten kurtulan ?????

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
39
39 CEVAP

Ben at kestanesi topladım yağını yapacağım

M

Kremini kullanıyoruz

Ayşe Nazende 6 yıl

Bn de tpladim nasil yapacaksiniz tarifini vetebilir misiniz? Bayagi topladim bosa gitmesin.

Yaprak Bozlu 6 yıl

At kestanesi yağı yapımı evde kolayca yapılabilir. Sokakta, belediye parklarında ekili bulunan at kestanesi ağaçlarından toplayabileceği kestanelerinin kabuklarının kolay açılabilmesi için yağı yapmaya başlamadan 1 gece öncesinde sıcak suda kestanelerinizi bekletin. Beklettiğiniz kestanelerin kabukların soyarak meyvelerini rendeleyin. 1 litrelik kavanozun yarısına kadar at kestanelerinden elde ettiğiniz rendeleri doldurun. Ardından 2 adet aspirini suda ezin ve rendelediğiniz meyvelere ilave edin. Kavanozda kalan kısma ise saf zeytinyağı doldurun. Kavanozda hazırladığınız bu karışımı her gün bir kez çalkalayarak çokça güneş alan bir yere koyarak 45 gün kadar bekletin. 45 gün dolduğunda kavanozu süzün ve yağ kısmını cam şişelere doldurarak bu süreden sonra serin bir yerde muhafaza etmeye başlayın.

Mevlüde Aladjova 6 yıl

Nelere iyi geliyor Mevlüde Aladjova ?

Kepenekoğlu Sezar 6 yıl

Aynen nelere iyi geliyor icilebilir mi acaba yagi

Yaprak Bozlu 6 yıl

At kestanesinden elde ettiğiniz yağı saçlarınızın diplerine uygulayarak dökülmenin durmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda cilt üzerindeki sivilce, güneş lekesi gibi izlere sürerek bu sorunlarınızın kısa sürede çözülmesini sağlayabilirsiniz. Bu şikayetleriniz için evde at kestanesi yağı yapamıyorsanız. Bunun yerine at kestanesi kremi, at kestanesi solüsyonunu da düzenli olarak kullanarak sorunlarınıza deva bulabilirsiniz. At kestanesinden elde ettiğiniz yağ sayesinde cilt kırışıklıklarını, yaşlanma izlerini aynı zamanda alın ve göz çevrenizde olaun çizgileri yok edebilmek için kullanılan tüm ürünlerin içerisinde bu yağ bulunduğunu bilmelisiniz. Sizde bu yağı cildinize uygulayarak bu sorunlarınızı ortadan kaldırabilirsiniz. At kestanesinin cilt yaşlanması sorununa karşı ortaya çıkarttığı mucizevi etki sayesinde yılların güzelliğinizi eskitmesine izin vermeyebilirsiniz.

Mevlüde Aladjova 6 yıl