Volkswagen klasik otomobil almak için, nelere dikkat etmeli?

Merhaba arkadaşlar sizden ufak bi ricam var. Vosvos alacağım yakın zamanda. Aranızda kullanan var mı, nelere dikkat etmemi önerirsiniz?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
26
26 CEVAP

Oncelikle vosvos almakla iyi bir karar vermissin, bu konuda soylenen olumsuz seylere kafani takma. İlk olarak aracin taban saçlarina bak curuk var mi yok mu kontrol et, kisim kisim curukler olabilir ama komple bir curuk varsa agir bakim gerektirir. Motor yuruyen kismnina baktir, yeni mj yapilmis, en son ne zaman yapilmjs islem istiyor mu istemiyor mu buna gore fiyat belirlersin kafanda. Daha sonra boya durumuna bak boya istiyorsa arac kafadan 1000 tl de ordan masrafin var demektir. Benim tavsiyem herseyi yapili tam bir vosvos almandan yani.

M

Mat siyah yapmak istiyorum aslında o şirinliği biraz kırma için. Boya değil tabiki kaplama. O yüzden boya istemesi çok önemli değil ama bu çürük meselesini daha önce de duymuştum. Peki bölgesel çürümenin zamanla hava koşullarına vs bağlı olarak büyüme ihtimali var mı?

Oguz Kesekoğlu 3 yıl

bolgesel curumeler evet artarak devam eder ama bu surec nem durumuna bagli olarak degisir, mesala kayseride bu 5 yili bulur, ancak kiyi kesimlerinde 2-3 yil diyeyim.

Mustafa Eriyo 3 yıl