Vücuttaki elektriklenme nasıl geçer?

Şimdi bende elektrik var. Neye dokunsam elektrik çarpiyor. Metal kurp, kol, vs. Geçen arkadaşı odasında 4 kere çarptım. Neden elektriksel olay oluyor.
Cidden şaka yapmiyorum. Ufak bir elektriklenme oluyor. Polar üstümü çikarsigimda olmasi dogalda her gün yaklaşik 2 hafta boyunca %80 kucuk elektrik carpmasi var.
Dolabimin kurpunu bantladım o derece. Acil cozum onerisi

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Mental ve zeka olarak ileri seviye insanlar vücudunda fazla statik elektrik bulundurur ve bunu vücut otomatik olarak diğer objelerin barındırdığı yüklerle nötrler, bu durum da elektrik çarpması hissini oluşturur. Neyse bunlar duymak istediklerinizdi şimdi gerçeğe geliyorum bulunduğunuz ortamdaki statik elektrik ile alakalı tamamen. Teknolojik aletler, eşyalarınızın materyalleri, birbirine sürtünmeleri. Mesela en basitinden koltuğa kayarak oturmak, tekerlekli sandalyede küçük mesafeler olsa bile kaymak, plastik nesnelere yünlü kıyafetlerle oturmak gibi. Ben ofisteyken sürekli yaşadığım, evdeyken ise hiç yaşamadığım bir olaydır.

A

Sebebi ise sürekli tekerlekli sandalyeyle drift yapmam

Arito Akakça 3 yıl

Bir an "off bugün de mi zeki olduğum karşıma çıktı" diyesim gelmisti

Pelin Basarır 3 yıl

Onedio iyi o konuda. Çözdüğüm testlere göre ben dünyada eşi benzeri olmayan bir zekaya sahibim hatta istesem fiziksel varlığımı yok edip ışınsal evrenlerde gezebilirim ama istemiyom işte

Arito Akakça 3 yıl

Ben de süper ötesi bir insanım. Hangimiz degiliz ki o testlere göre. Ve hatta burclara göre. Her burç insani mükemmel. Bu çürük elmalar, kaba sabalar vs sinek burcu filan sanirim

Pelin Basarır 3 yıl