Yapmam gerekip de yapmadığım hissi

Sizinde icinizde kendinizi bildiniz bileli, yapmanız gereken birşeyi hàla yapmamış olmanın ağırlığı ve o yapmanız gereken şeyin ne olduğunu dahi bilmeme durumu varmı? Her sabah bunun verdiği sorumsuzluk hissi ile uyanıyorum. Sanki bu dünyada bir görevim varmışta onu tamamlayana kadar bir şeyler hep eksik kalacakmış gibi.. Sizede oluyor mu? Yoksa özel biri olduğum gibi düşüncelere felan kapılıcam

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
40
40 CEVAP

Ataturk un hayata gelme fonksiyonu neyse onu gerceklestirmek icin ne gerekiyorsa yapmistir. Zeki ve akkilli oldugu icin zaten bu icindeki atestir. Karsi koyamaz. Gorevi bitince de vefat etmistir. Herkes noyledir. Pastor kuduz asisini nulmak icin deney ustune deney yapmistir. Bulmustur. Cok bulacagina en derinden inanmistir. Bazilari gorev bakimindan farklidir. Ama herkesin nir gorevi vardir. Dogus ana nedeni budur. Bunun farkina varamazsa hediye edilen hayat bosa gecer maalesef. Bir cok insanda oldugu gibi..

F

Hayata asil olarak neden geldigimizin yaniti sadece fiziki calismalar evlenme cocuk yapma ev araba alma degildir. Bu oyledirki size ayni zamanda Allah a yakinlastirir ve korur ve mutlaka elinizde olan ve diger insanlarda az bulunan bir ozelliginizin gun isigina cikmasidir.

Filiz Kavrazli 6 yıl

Değilmi? Ne hissediyorsa insan onu yapmalı. Doğasında gizlidir zaten onun yapması gereken. Aramaya gerek yok. Yaşadıkça ortaya çıkardığı şeyler onun görevi oluverir.

Fikret Yeşilırmak 6 yıl