Youtuberlar ortalama ne kadar kazanıyor?

Youtuberlar ortalama ne kadar kazanıyor videolardan? Telif hakkı vs çok engelleyici şey var ve çok kazanamamalarına rağmen bol video vs yüklüyorlar. Sürümden mi kazanıyorlar? Değer mi denemeye parası için?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Enes batur aylik 23 bin tl gibi ciddi bir rakim aliyormus cocuklara yönelik seyler yaparsan kazanirsin yeğenim 10 yasinda ve sabhtan aksama kadar onun videolarını izliyor. Onu okula birakmaya gittim ve okulda herkes enes baturdan konuşuyor deli gibi takipcisi var.

F

adamı hiç duymamıştım, bi kere gördüm youtube'da ama ciddiye almamıştım. Kitlelere oynamış da bu izlenmelerde hiç mi hile yok? Milyon olarak canlı izleyici mi izliyor bu adamı?

Onur Özköseoğlu 5 yıl

Hyr canli degil tabiki ama canli yayin aciyormu bilmiyorum oyun videolari felan cekiyor iste sacma salak gulmeme chalence midir nedir onlarda yapiyor ama haraketleri cocukca cok ve buda ilgiyi artırıyor.

Fatih İskenderoğlu 5 yıl

Yok onu anladım da spam izleyici vs onları kast etmiştim, çok izleniyordur orasına bir şey diyemem tabii

Onur Özköseoğlu 5 yıl

Hyr youtubede spam izleyici yok bildigim kadari ile bir ip den 1 kere izliyorsun ve diğer izlemelerin sayılmıyor sanırım tam emin değilim.

Fatih İskenderoğlu 5 yıl

Bir şey kasmıyor o zaman, bildirimden vs günlük o kadar izleyiciye doğal olarak ulaşıyor

Onur Özköseoğlu 5 yıl

Aynen hocam...

Fatih İskenderoğlu 5 yıl

İyiymiş valla.. Ben yapsam da o kadar şanslı olamam, eskiden çok daha fazla bu civarlarda kazanan youtuber olduğunu hatırlıyorum ama

Onur Özköseoğlu 5 yıl