Youtuberlar ortalama ne kadar kazanıyor?

Youtuberlar ortalama ne kadar kazanıyor videolardan? Telif hakkı vs çok engelleyici şey var ve çok kazanamamalarına rağmen bol video vs yüklüyorlar. Sürümden mi kazanıyorlar? Değer mi denemeye parası için?

O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

1,5 milyon izlenmeye 10bin dolar kazanıyor safsatalarına inanmayın öncelikle. Türkçe içerikte yok öyle bir dünya. X izlenme sayısı x lira getiriyor diyemez kimse net bir şekilde çünkü kazancı etkileyen çok fazla etken var. Videonun uzunluğu, video içi reklam sayısı vs. Tahminim şu saçma sapan oyun kanalları için konuşursak 1milyon izlenmeye en fazla 2-3 bin dolar civarında kazanıyordur.

E

2-3 bin dolar ülkemiz için baya iyimser bir rakam oldu, çok daha az kazanıyorlar. özellikle oyun içeriklerinin kazançları çok düşük

Tunahan Özcihan 5 yıl

Haklısın, yüksek tuttum zaten rakamı biraz. 10bin dolar kazanıldığını iddia ettikleri için. Yüksek tutmama rağmen büyük bir fark var tabi ki. Şehir efsanesinden ibaret bir çok şey.

Ersan Kurular 5 yıl

1 milyon kişide kazandıkları ortalama para 500-700 tl arasıdır. Uzun süredir youtube'u kullanmaktayım. Ben Kendi verilerimden yola çıkarak bu hesabı yapıyorum. özellikle oyun sektörünün diğer alanlara göre çok daha az kazandırdığını biliyorum.

Tunahan Özcihan 5 yıl

Efsane dolu, dedikleri gibi olsa herkes zengin olur

Tunahan Özcihan 5 yıl

Kimse 1.5 milyona 10 bin dolar kazanıyor demedi. Adamın günlük ortalama izlenmesi 1.5 milyon bir ayda aşağı yukarı 60 milyon izleniyor ve kazandığı para 10 bin dolar civarı.

Mahmut Biçen 5 yıl

1 milyona 2-3 bin dolar kazanmasıda tek kelime ile im-kan-sız. 2 bin dolar için en az 10-15 milyon izlenmesi lazım

Mahmut Biçen 5 yıl

1 milyona 2 bin dolar kazanmak imkansız değil, ülkemizdeki reklam gelirlerinin düşük olmasından imkansız.

Tunahan Özcihan 5 yıl

ben TR için konuşuyorum. Yabancı youtuber tanıdığım yok oranın piyasasına hakim değilim.

Mahmut Biçen 5 yıl

Abd'de 100.000 gösterime ortalama 500 dolar civarında veriyor.

Tunahan Özcihan 5 yıl

Google %60 kesiyor, bankaya para yatırılırken oda komisyon kesiyor, eğer partnerlik varsa %20 civarında oda kesiyor, geriyede fazla birşey kalmadı

Tunahan Özcihan 5 yıl

ki abone sayısı yüksek yotuberlerın %99 unda partnerlik anlaşması var. %30 kesen de var %20 de. Değişken bir durum

Mahmut Biçen 5 yıl

Yabancı icerik ve güzel bir kategori 100 bin izlenime 1.500 dolar bıraktı bana. Çalışma şekliniz ve hngi dil oldüğü onemli

Hasan Arac 5 yıl