Yüksek lisans mülakatı nasıl oluyor torpil var mı?

mülakat tecrübelerinizi anlatırmısınız dostlar
malum mülakat zamanındayız herşey torpil mi? Okullar gercekten kendı ogrencılerıne öncelık tanıyor mu

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
5
5 CEVAP

Herşey torpil değil buna sakın inanma, koltukta mutlaka dik otur kendine güven, kendine yakışan yarı resmi bir giyim seç, bilmediğin sorularda tekleme "hocam bunu hatırlayamadım ya da bilmiyorum de" asla tavana bakma, hangi bölümdeysen mutlaka konularını tekrar et, yanlış terim kullanmamaya çalış, bildiğin terimi kullan, sen kendini düzgün ifade edersen mutlaka kabul görürsün, tabiki herkes kendi öğrencisine öncelik verir ama iyi olanı da kaçırmaz ben bunlardan biriyim o yüzden sınava rahat ve tebessüm ederek gir, umarım asık suratlı geçimsiz insanlara denk gelmezsin allah yardımcın olsun

H

hoca adın ne nerde oturuyosun diyor tamam diyor nereye dik oturalım neden bahsediyosun şaka mısınız ya. :):)

Ünver Tmbl 5 yıl

Anlayamadım? Sizin girdiğiniz mülakatlar üzücü geçmiş sanırım ki bu sorularda kişinin uslubunu ölçer

Hülya Koştan 5 yıl

uslüp mü ölçer hülya bak adını ve yaşadığı yeri düzgün bir diksiyonla söyleyemeyen yoktur zaten bunlar basit gerekçeler işin özü torpil bunu ben hayatım boyunca yaşadım ve gördüm her ortamda bu böyle .

Ünver Tmbl 5 yıl

Anladım, ben torpilin beni engelleyeceğine hayatım boyunca inanmadım, torpil yok demiyorum, ben inanmadım diyorum, tabiki önünüzün kesilmesi çok kötü, umarım bir daha hiç hakkınız yenmez, Allah var gam yok, o zaman isim-soyisim faslı günlük dilde geçsin, terim faslı resmi uslûpla, uyar mı?

Hülya Koştan 5 yıl

sormadılar sorun orada işte. Mülakatta bölüme dair bir şey sorarlar değil mi sormadılar. Sen olsan kötü hissetmez misin?

Ünver Tmbl 5 yıl

Tabiki, neden tepki vermedin ya da tepki verdin mi? Sonuçta alenen hakkın yenmiş

Hülya Koştan 5 yıl

Tepki neye vereceksin ki. Soruyor tamam diyor. 15 gün sonra sonuç açıklanıyor ben şimdi gidip kime diyeyim.

Ünver Tmbl 5 yıl

Neresi orası yaa

Hülya Koştan 5 yıl

marmara üni.

Ünver Tmbl 5 yıl

Anladım, benin arkadaşlarım girdi oraya Sakarya mezunu olarak bir diğeri ankara mezunuydu, tabiki yapilan hiç hoş değil, bilgini ölçmeleri gerekir

Hülya Koştan 5 yıl

Ben de tam tersiyle karşılaştım ünver bey, bana da sadece teorik bilgi soruldu. Ne kendini tanıtma, ne yüksek lisansı neden istiyorsun, ne gibi şeyler katabilirsin. Hiçbir şey yok. Hayal kırıklığı gerçekten. Bazı yerlerde oluyor maalesef.

Neslişah Kabullar 5 yıl