Yüksek lisansta Erasmus hakkında bilgi?

Merhaba arkadaşlar. Yüksek lisansta Erasmus yapmakla ilgili bilgisi olan arkadaş var mıdır? Neden arastirmadin diyeceksiniz yeterli bilgi bulamadım bir de sizlere sorayım dedim.

Ö
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Ha bir de ilk sene bahar doneminde basvurdugum icin 2. Sene guz doneminde gidemedim ve 1 sene beklemek zorunda kaldim. Yani erasmus yuzunden yuksegi 4 senede bitirdim. Artik atilmanin geldigini dusunursek ilk senenizde birinci donem basvurmaniz gerekiyor.

Ş

nasıl yanı 4 sene yuksek bıtermı ben anlamadım ılk sene ıkıncı donem basvurursam nezamn gıdebılecegım?

Sinan Sntr 5 yıl

Ben ilk sene ikinci donem basvurdum. 1 sene bekledim ve diger sene guz donemi gittim. Cunku sene basinda yani guz donemimde yapilan basvurular gelecek sene guz doneminin basvurularidir Ya da sadece bahar donemi gidecekseniz seneye bahar donemi gidersiniz. Ikinci donem basvurdugunuzda direk ertesi seneye atiyor. Anlatabildim mi? Erasmus ofisine sorun yine. Bende bu sekilde oldu.

Şafak Cayrancı 5 yıl

tamam tamam yerımız bellı olsun bir erasmus ofisine sorarım thanks your informations

Sinan Sntr 5 yıl

telefondan girdigim icin ozeli goremedim. Kusura bakmayin. Finlandiyaya gittim. Aylik 500 eurodan 4000 euro aldim. 8 ay kaldim. Ailem de ayrica 2000 euro gonderdi. Ulasim ve oturma izni icin harcadigim para haric. Ben biraz gezip alisveris yaptigimdan cok harcadim. Ulkeye gore hibe degisiyor. Kuzey ulkeleri pahali. Bu durumda Okul uzar ve atilabilirsiniz evet. Ben yirttim bu durumdan

Şafak Cayrancı 5 yıl

Rica ederimm

Şafak Cayrancı 5 yıl