Yurt dışına çıkmasında herhangi bir mahsur yoktur yazısı nereden alınır?

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi tatiller diliyorum. Yurt dışı tatili planladım. Fakat önceden yurt dışına çıkmak için devlet memurlarının yurt dışına çıkmasında herhangi bir mahsur yoktur diye bir yazı alınıyordu. Bu uygulama devam ediyormu? Ediyorsa bu evraği nasıl alıyoruz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim .

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Hocam ben bugün aldım yeşil pasaportum var dün dilekçe yazdım şu tarihler arasında yurt dışına çıkmak istiyorum diye ilçede bugün hazırlayıp yazımı 2 nüsha olarak verdi. Yazıda da yurt dışına çıkışına mani yoktur diye belirtilmiş. Bu arada da yazıyı ilçeden aldım hocam.

H

bende bordo pasaport var hocam. Ondan dolayımı acaba diye düşünüyordum bu farklılıklar ama yukarıda bazı arkadaşlar ikisinde de aynı diye yazdılar bana... Bence bazı şeyleri her il ve ilçe kendi kafasına göre yapıyor veya bazı şeyleri bilmiyorlar..

Sebahattin Nimet 5 yıl

Hocam devlet memurları alıyor diye biliyorum ben 15 tatilde de gitmiştim orada kontrol için sırada beklerken hem bordo hem de yeşil pasaportlular vardı. Tüm memurlardan izin belgesi istiyorlar.

Hilal Yegin 5 yıl

TC Hilal Ibiş YurtseverHocam gezinizin hem giriş hem de çıkış tarihi yazıyor muydu? Yoksa mani yoktur şekilde genel bir yazı miydi?

şerife Makas 5 yıl

Hocam kusura bakmayın yeni gördüm çıkış ve giriş tarihi yazıyor bir de yurt çıkışına mani yoktur diye de eklemişler

Hilal Yegin 5 yıl

Sağolun hocam

şerife Makas 5 yıl

Ne demek hocam iyi geceler

Hilal Yegin 5 yıl