Yurt dışına tur düzenleyen güvenilir tur şirketi tavsiyesi?

Arkadaşlar, hayatımda ilk defa yurt dışı tatili için bir tur şirketinden (ismi lazım değil) 5 ay önce yer ayırtmıştık. Biz heyecanla tura çıkacağımız günü beklerken dün aradılar ve tatilin yeterli katılım olmamasından dolayı iptal edildiğini söylediler. Tabi bu durum bizi çok üzdü. İnşallah tur için ödediğimiz paramızı da kurtarabiliriz. Sizden bir ricam olacak, tekrar tatil ayarlayabilmek için daha önce yurtdışı tur deneyimi olan öğretmen arkadaşlarımdan güvenli bir tur şirketi ismi vermesini rica ediyorum.

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
29
29 CEVAP

Bir ara buralarda sürekli çıkıyordu bir reklam. O mu acaba merak ettim. Sahte olduğu veya boş olduğu çok açıktı. Üzüldüm gerçekten.

B

Sürekli reklamı yapılan firma öğretmenlerin organize ettiği ve katılımcılarının % 90 ını öğretmenlerin oluşturduğu Euro Panoramic burak bey 1 ay önce tüm kontenjanlar doldu ve turlar sorunsuz gerçekleştiriliyor Ağustos Eylül ayı itibariyle turlardan fotoğraflar paylaşılacak

Mustafa Türedi 5 yıl

Mustafa Türedi ben inanmıyorum maalesef. Çünkü yapılan reklamlarda çok ucuz cümleler kullanılıyordu. Atanamadım şimdi dünyayı geziyorum vs. Biraz güven meselesi bu. Eğer siz kazanıyorsanız ne mutlu size.

Burak Ceran 5 yıl