Yurt dışında nasıl üniversite okuyabilirim?

Lise son öğrencisiyim. Yabancı dil okuyorum. Fakat üniversiteyi Türkiye'de okumak istemiyorum. Kendimi geliştirmek ve refah bir şekilde yaşamak istiyorum. Bu konuyu fazla olmasa da ailemle biraz paylaştım ama beni tek başıma gönderemeyeceklerini söylediler. Yurt dışında bir tanıdığımız da yok. Ne yapabilirim bilmiyorum önerilerinize açığım..

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Ya gidebileceğim yer çok fazla ama beni engelleyen tek unsur ailem. Onlara fazla karşı gelmeyi istemiyorum ama karşı gelmeden de yapabileceğim bir şey değil. Hayatımda da destekleyebilecek fazla kişi yok

E

Zengin misiniz

Hilal Karaosmanoğlu 6 yıl

hayır değiliz

Ece Saygıner 6 yıl

Türkiyedesin. Üzgünüm gerçekler

Hilal Karaosmanoğlu 6 yıl

Bizimkiler beni eve sokmazfı 12 den geç gelirsem sürekli Arayıp nerdesin diye başımın Eti'ni yerlerdi geldim şimdi haftada 1 naber diyorlar o kadar

Yusuf Görgişen 6 yıl

Arkadaş zenginmisin diye sordu ' iyi niyeti olduğu kesin ... Buna bir sözüm yok fakat artık kurtlar sofrası " kurtlar Vadisi'ndende durum daha kötü, şahsen liseyi bitirmiş kızımicin cok erken derim gözümden uzak olmasını fakat mastırını yapacak yaşa gelmiş bir evladımdan ' yolumuz ayrılıyor ... Görevimi yerine getirmiş olurum ' desteklerim ?? Oku ve gelecekteki adımını iyi düşün yap derim !!! CNM kızım başarılar dilerim ' Allah yolunu açık etsin ) Kendine iyi bak !!

Filiz Unugur 6 yıl

teşekkür ediyorum

Ece Saygıner 6 yıl

Tşk ben ederim ' okumak aşkı olduğuicin yavrum .. Benimde görevim bitecek ' aynı yaşta seningibi evlat sahibim ... Allah yolunuzu açık etsin ' sizleri korusun yavrum !!

Filiz Unugur 6 yıl