Yurtdışında yaşamak nasıldır? rahat ve kolay mı?

Selam.
Hani biliriz Almanya veya İngiltere vb. Ülkelerde normal 2. el araba 2-3 bin euro, yakıt ise yarım euro yani hayat ucuz felan.. Bunları malum zihniyetlere ifade edince kabullenmeyip ama orada da sağlık ve ev çok pahalı felan diyorlar gerçekten de öyle mi? Mesela araba ve yakıt giderleri Türkiye'ye göre çok ucuz ama sağlık, muayene vb. Giderleri kıyaslayınca aynı hesaba mı denk geliyor? Yani oralarda hayat araba yakıt ucuzluğu örnekleriyle anlatıldığı gibi rahat ve kolay mı?

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Almanya'da akrabaları olanlar. Bu anlattıklarınız çok abartılı. 1 litre Benzin 1 , 35 Euro. Bir Otobüsbileti 2.30 Euro. Ben hiç kimsenin evinde havuz görmedim ve çok güzel evler gördüm. Ve almanların iş ahlakı yalnızca japonlarınki ne benziyor. Ne kadar kazanıyorlarsa alın teriyle yani hak ediyorlar. Çünkü burda mezun olmayan kimseye iş vermiyorlar.

M

Benim evimde havuz var

Derya Pamukçu 6 yıl

Gerçekten mi? Suchst du Untermieter? Kapalı mı? Açık mı?

Mermertas Gölge 6 yıl

Wenn du was in Frankfurt und Umgebung brauchst gerne. Habe eine 4,5 Zimmer Wohnung und würde gerne 1-2 Zimmer vermieten. Ich bewohne eh nur die Hälfte von der Wohnung

Derya Pamukçu 6 yıl

Ich habe auch ein Haus nur ohne Pool. Aber danke

Mermertas Gölge 6 yıl

Wieso fragst du dann

Derya Pamukçu 6 yıl

Yalan söylediğimi düşündün sanırsam

Derya Pamukçu 6 yıl

Danke schön kızlar ausfahrt

Ceyhun Bagış 6 yıl

Hayır Almanya' nın havası güzel değildir. Yılda kaç kere o havuzu kullanırsın. Burdada havuzlu bir ev var ama havuzu kullandıklarînı görmedim. Es ist nicht typisch für Deutschland

Mermertas Gölge 6 yıl

senin mantigina uymayabilir ama bu yüzden böyle birseyin olmadigini düsünmen sacma. Ayrica dalga gecer gibi konusman veya yalan söylüyormusum gibi sözler etmen hic uygun degil. Kusura bakma ama karsinda görmemis biri yok. Senin icin ev havuz belki özel bir durum olabilir ama benim icin öyle degil.

Derya Pamukçu 6 yıl

Bak tatlım kullanan varmış demekki şaka gibisin ha şimdi bunada bişi bulursun kapalı havuz bu

com-bjolv9207s3le7u766af.jpg

Damla Hasta 6 yıl

Damla Hasta Fenerci benim havuz bu kadar lüks değil

Derya Pamukçu 6 yıl

Olsun canım en azından havuzun var türkiyede "havuz" aşırı lükse kaçıyor tatilden tatile görüyoruz biz

Damla Hasta 6 yıl

Üstü kapalı

Mermertas Gölge 6 yıl