Yurtdışında yaşamak nasıldır? rahat ve kolay mı?

Selam.
Hani biliriz Almanya veya İngiltere vb. Ülkelerde normal 2. el araba 2-3 bin euro, yakıt ise yarım euro yani hayat ucuz felan.. Bunları malum zihniyetlere ifade edince kabullenmeyip ama orada da sağlık ve ev çok pahalı felan diyorlar gerçekten de öyle mi? Mesela araba ve yakıt giderleri Türkiye'ye göre çok ucuz ama sağlık, muayene vb. Giderleri kıyaslayınca aynı hesaba mı denk geliyor? Yani oralarda hayat araba yakıt ucuzluğu örnekleriyle anlatıldığı gibi rahat ve kolay mı?

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Avrupada yasayip sikayet eden ya hesapsizdir ya yalan soyluyordur

S

Bence de öyle. Türkiye'de yırtınsak buranın standartını yakalayamayız. yukarıda annem range ile temizliğe gidiyor yazdım ve bir kaç arkadaş şaka yapıyorum sandı. Burası ama gerçekten öyle. İşçi sınıfı da emeğinin karşılığını bir şekil alıyor.

Derya Pamukçu 6 yıl

Avrupa'da yaşamayıp oradaki yaşamla ilgili ahkam kesene ne denir onu da bi söyleyin hele )

Hakan Seçgin 6 yıl

Avrupada yasayip sikayet eden Türkiyede bir markete bir pazara girip fiyat kiyaslamasi yapmamistir. Ya da memlekette bir devlet hastanesine isi dusmemistir.

Nur Zara 6 yıl

Hakan Seçgin hic Avrupa gordun mu sen trakyadan baska?

Sinan Sonar 6 yıl

Sinan Sonar 20 yıldır Hollanda'da yaşıyorum. Avrupa sayıyor musun? Yoksa 2 yıl Edinburg üniversite hayatımı say. O ağzını sırf laklak olsun diye açma çok aptal duruyor.

Hakan Seçgin 6 yıl

Sen geliyorken ben donuyordum, yukardaki cumlem senin icin ozellikle geçerli.

Sinan Sonar 6 yıl