Yurtdışında yaşamak nasıldır? rahat ve kolay mı?

Selam.
Hani biliriz Almanya veya İngiltere vb. Ülkelerde normal 2. el araba 2-3 bin euro, yakıt ise yarım euro yani hayat ucuz felan.. Bunları malum zihniyetlere ifade edince kabullenmeyip ama orada da sağlık ve ev çok pahalı felan diyorlar gerçekten de öyle mi? Mesela araba ve yakıt giderleri Türkiye'ye göre çok ucuz ama sağlık, muayene vb. Giderleri kıyaslayınca aynı hesaba mı denk geliyor? Yani oralarda hayat araba yakıt ucuzluğu örnekleriyle anlatıldığı gibi rahat ve kolay mı?

U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Yalnız avrupada su var. Hafta sonu sosyal hayat sıfır. Restorantlar haricinde cumartesi pazar bir tane acik market ya da magaza bulamazsiniz. Aksam 6 da cumartesileri heryer kapanir. Pazar günü hic bir yer açık degil. Hafta icinde 7 en gec 8 de kapanıyor heryer. Ilk geldiğim zamanlar cumartesi gunleri bile kapalıydı. Sadece ayin ilk cumartesi günü 5 e kadar açık olurdu.

N

Aynen ruh yok

Melek Çağırbeyke 6 yıl

Tam aksine sosyal hayat cok fazla avrupada Bizim kulturumuze gore sosyal hayat eglence yerlerine veya kapali alisveris merkezlerine gitmek.. Ben österreichte yasiyorum eglence yerlerine gidenlerin yas ortalamasi 19 20 Hafta sonlari cok fazla aktivikete var Yürüyusler Acik hava konserleri Bisiklet turlari Külturel etkinlikler Spor etkinlikleri Ve bunlarin cogu ucretsiz

Deniz Catakci 6 yıl

Dedikleriniz icin de güzel hava olmasi gerekir havasi hep soguk Österreichi düsünemiyorum daha da spguktur

Melek Çağırbeyke 6 yıl

Haha burda her hafta sonu yagmur yağar genelde. Bazen kasit aramiyor degilim

Nur Zara 6 yıl