Yurttan kısa süre ayrılmak için izin alma saçmalığı

Kyk hakkinda bilgisi olanlar ya da hukukcular bi bakin bu ulkenin salak sacma kurallari beni zivanadan cikardi yurttan izin aldim simdi uzatmak itiyorum dedim aileenin yaninda misin yaninda degilsem olmazmis yanindalarsam muhtardan belge almam lazimmis 22 yasina gelmis bir birey olarak bu ne alaka anneme o belgeyi aldirdim ama sinirden de deli olacam ben seyahat hakki olan ozgur bi insanim ve resitim kendi iznimi kendi irademle alamamam ne demekkk ???

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Yorum yapan adamların çoğusu, laf altından: Kadınların aklı eksik, kadınlar kendini koruyamaz, devlet kurallarının taşra rajonuna uyması iyi bir şey filan demişler.. Hangi yüzyılda olduğumuzu biliyor musunuz ?

A

profiline bakınca faşist ve yobaz bir militan gördüm. 21. yy da bunlara da yer yok ama yine de seni itlaf etmiyoruz, aramızda dolaşmana müsade ediyoruz

Cihan Melekşe 4 yıl

Kendi yorumum icin konuşuyorum "öğrenci" vurgusunu yaptım. Başına bir sey gelmis olsa kısmı kadın olarak anlaşıldı ise bu yorumu okuyandan kaynaklı bir problemdir. Çünkü pek tabii bir erkeginde başına bir şey gelebilir. Sadece kural mantıksız bir kural değil. Ve kurallar yaygın soylemin aksine cignenmek icin yoktur. Zaten yorumumda aileden herhangi bir sey istenmesini mantksz buldugumu ancak yalnzca telefonla olmayacagini belrtmstm. Bu sekilde zan altında birakiyorsunuz. Yanlış anlasilmalara mahal vermek istemiyorum.

Elif Gürsan 4 yıl

Yorumum 'adam' kelimesiyle başlıyor

Ali Memiç 4 yıl

"İse" diye belirttim. Sana degil ancak genele cevap niteliğinde. Alakalı olmasi nedeniyle buraya braktim

Elif Gürsan 4 yıl