Yurttan kısa süre ayrılmak için izin alma saçmalığı

Kyk hakkinda bilgisi olanlar ya da hukukcular bi bakin bu ulkenin salak sacma kurallari beni zivanadan cikardi yurttan izin aldim simdi uzatmak itiyorum dedim aileenin yaninda misin yaninda degilsem olmazmis yanindalarsam muhtardan belge almam lazimmis 22 yasina gelmis bir birey olarak bu ne alaka anneme o belgeyi aldirdim ama sinirden de deli olacam ben seyahat hakki olan ozgur bi insanim ve resitim kendi iznimi kendi irademle alamamam ne demekkk ???

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
36
36 CEVAP

Size üye olurken kuralları söylemiyorlar mı? Bu ülkenin okuyan kısmının cehaleti beni mahvedecek. Güzel arkadaşım sana kuralları olan bu kuruma girerken şartları söylemişler. İster girersin ister girmezsin. Benim yaşam standartlarıma uymadığı için seçmedim gittim eve çıktım. Ya eve çıkın dilediğince özgür yaşayın. 22 yaşında birey kira kontratı imzalayabilir sonuçta. Ya da kaldığınız kurumun kurallarına uyun. 22 yaşında olmak sana her istediğini yapma hakkı vermiyor. Gene tutturmuşunuz feminist ağızdan konuşmaya. Merak etmeyin erkeklere de izin vermiyorlar. Ataerkiliz ya aslında vermeleri lazımdı izin. Ama bu feminist kyk yönetimi erkeklere zulmediyor. Halbuki 22 yaşında erkeğim.

D

Ayni kyk nin erkek kisminda da parmak okutarak girme sistemi var ama kullanilmiyor 1 gun yurda ugramasa kimse arayip neredesin demiyor

Sümeyye Altıkat 4 yıl

sümeyye Sönmez hangi kyk bu? Benim arkadaşım sırf bu kurallara uymadığı için atıldı. Kuralların erkekler için esnetildiğini hayatımda ilk defa duyuyorum.

Cihan Melekşe 4 yıl

Ilk defa duyman senin cahilliğindir. Çok örnek var.

Aslı Koluaçık 4 yıl

Mert kardeşim bak hala önyargı içerisinde ve duyduklarınla hareket ediyorsun. Bizzat gördüğüm ve duyduğum o kadar çok şey var ki anlatsam oha yuh diyeceksiniz belkide. Evet erkeklere biraz daha esnek davranıyorlar doğru. Fakat kızlara o kadar sert ki ben inanamıyorum yani. Hatta sırf bu sertlikten dolayı bisürü kız arkadaşım eve çıktı. Tabi durumu müsait olmayan mecburen kalıyor yurtta. Seve seve kalacaksın demek gibi bişey

Çağatay Çukuryurt 4 yıl