2019 başkanlık seçiminde oy kullanacak mısınız?

2019 başkanlık seçiminde oy kullanmayı düşünüyor musunuz?

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
69
69 CEVAP

"Oy kullandık da ne oldu? Diyenler. Sahip olduğunuz seçme hakkını kullanmayinca daha mı iyi olacak? adamlar kalkip "a bunlar oy kullanmayıp bizi protesto ediyorlar en iyisi başkanlık sistemini iptal edelim" mi diyecekler?

En iyi eleştiri bir kenara geçip sinmek değil, karşılarına geçip hakkını savunmaktir.

T

Ne için oy kullandığınız daha önemlidir. Kendi başkanımı seçmek için mı oy kullanayım? O kadar yetkiyi hiç kimseye vermek istemiyoruz.

Bahadır Sütcü 6 yıl

Ben de istemiyorum ancak ama rte'ciler böyle demeyecek. Meydan boş mu kalsin?

Taylan Aysel 6 yıl

Boş kalması daha iyi. referandum sonrası işler bu noktaya getirilmeyecekti. Kendi diktatörümü seçmek için o kadar yetkiyi birisine kendi isteğim ile vermek için oy kullanmam.

Bahadır Sütcü 6 yıl

Sen resmen küsmüşsünde sisteme trip atıyorsun. Tekrar belirtiyorum senin oy kullanmaman adamların işine geliyor. Oy meselesinde bile daha baştan böyle bir köşeye sinersen ilerde büyük toplumsal olaylarda / eylemlerde de kendince bi bahane bulup tepkini göstermekten kendini alıkoyarsın.

Taylan Aysel 6 yıl

Dostum ben zaten şuan büyük bir toplumsal olay olmadan bu sistemin değişeceğini düşünmüyorum. O zaman sen bana şu sorunun cevabını ver. O kadar yetkiyi Rte dışındaki birisine verdiğinizde o kişinin ileride Rte'den daha büyük bir bela olmayacağını nereden bilebilirsin? Böyle bir konuda kişilere nasıl güveneceksin?

Bahadır Sütcü 6 yıl