3 buçuk yaşında kızım büyük tuvaletini yapamıyor yardım

Imdaaaat arkadaslar coook bunaldim sabir sabir 2 3 aydir kizim 3.5 yasinda buyuk tuvaletini tutuyor.. Bunlari denedim zeytinyagi kuru meyveler fitil sivi seyler duphalac suruba 2 hafta once basladim bi ara yapti yine ayni bugun 1 hafta oldu yapmiyo konusuyorumda surekli yok yok Bu hafta hasta baya duphalac suruba bu verdiklerime ara vermistim dun yeniden basladim agzi yara icindeydi yeni yeni kendine geliyo kuzum.. Bizim gibi olupta care bulan varmi? Önerilerinizi bekliyorum.. Cook yoruldum inanin... Calisan anneyim kizimda kres cocugu...

Ç
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Duphalac a ara vermeyin biz sekiz ay kullandık. Sonra. Kasik. Fıtığı varmış ameliyat oldu kabızlığı geçti normale döndü. Yani bağımlılık yapmıyor.

E

Peki. Canim. Agzi. Yaraydi bi. Kac gun. Mecbur ara verdim. İlaclari. Coktu cani. Yaniyordu. Dun geri. Basladim

Çiğdem Ersever 6 yıl

Kasık fıtığı olduğunu nasıl anladınız Elif Polater

Murat Menke 6 yıl

Çişini yaparken sabahları genelde ağlıyordu. Bir gün ateşi çıktı ve kasık tarafı şişti. Hemen Dr a götürdüm ama gidene kadar hiç birseyi kalmamıştı. O arada çıkıp tekrar giriyormuş yerine biz anlamamisiz. Bağırsak giriyormuş galiba boşluğa tam da bosaltamadigi için kabız oluyormuş ameliyat sonrası geçti. Elle muayenede Dr anladı tabi.

Elif Polater 6 yıl