3. Dünya Savaşı çıkarsa Türkiye'ye ne olur?

3. Dünya Savaşı çıkarsa Türkiye'ye ne olur?
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
185
185 CEVAP

Güzel bir konu bende âciźâne altına imzamı attığım bir abimin yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum.



... Hesaba katmadıkları yahut hesaba katıpta çok önemsemedikleri bir oluşum, bir değişim ve muazzam bir "DİRİLİŞ" yaşayan Türk devleti, son on beş yılda, hayallerini gerçeğe, gerçeklerini hedefe, hedeflerini amaca dönüştürmeyi başarabilmiş, Osmanlı'nın varislerinin öngörülemeyen tarih sahnesine yeniden güçlü bir şekilde çıkışını hayretler içerisinde "seyrediyorlar" dı!

Evet, artık dünyanın adaletsiz ve zulm çarkı ile birlikte gidemeyeceğini söyleyen "haykıran" güçlü ve gür bir Seda duyuluyordu arz'da!

Bu gür sadanın sahibi, binlerce yıldır zulme bulaşmamış temiz ellerin sahibi olan O kutlu milletin "Osmanlı'nın evlatlarının" sesinden, haykırışından başkası olamazdı!

Evet, beklenen, özlenen ve tarihin yeniden çağırdığı Osmanlı'nın vefalı evlatları adalet için geri geliyorlardı!

Bu muazzam dönüş, tüm dünya zalimlerinin, "imparatorluk" hayali kuranların, hançerlerini kilitliyor, korkularını arttırıyor ve telaşlandırıyırdu!

Her türlü şer odaklarını olabildiğşnce harekete geçirip üzerimize salıyorlardı!
Hatta, atlarını, itlerini ve köpeklerini azgınca, fütursuzca üzerimize salıyorlardı!

Ama ne çare, faydası olmayacaktı bu şer imparatorluğunun yıkılışını durduramayacaklardı!

Derme çatma paralı terör ordularını, tecavüzcü, hırsız, soyguncu, bağımlı, suç makinelerinden oluşan sözde "ordular" oluşturup bize, bizim mahallemizde posta koymaya kalkıyorlardı!

Ne olacaktı bu çırpınışlarının sonucunda?

Allah biliyor ne olacaklarını...!

1. 000 yıl islamın sancaktarlığını yapmış, zulmün karşısında adalet için hiç bıkmadan cihad etmiş, şehid olmuş, kelleler almış, şer üreten zalim devletleri yok etmiş, Allah'ın göklerde yazdığı kaderi, yeryüzünde hayata geçirecek, hata fiili hükümranlığa dönüştürmeye memur edilmiş Aziz bir milletin evlatlarını, Allah'u Teala yeniden memur kılmış gözüküyor!

eğer bizler asli görevimizi unutmaz, yalpalamaz ve nefsimize mağlup olmaz isek, Rabb'imizin yardımı, inayeti ve takdiri ile, yeniden dünyanın adalete kavuşması için memur edilmiş gözüküyoruz!

"Nacizane bunlar benim düşüncelerimdir"

Artık arzın yeniden inşaası ve imarı için bu Aziz millet hazır ve nazırdır! İNŞAALLAHÛ

"Gevşemeyin üzülmeyin,
Eğer iman etmişlerseniz, üstün gelecek olan sizlersiniz" mealindeki ayeti kerime bizlere Ufuk çizmekte, hedef göstermektedir!

Evet, inanıyor, iman ediyor ve Allah'a güveniyoruz.
Elhamdulillah!
...
Yazı bu kadar hayırla kalın sevgiyle kalın
EM GÜZELE EMANET OLUN.
BU MİLLETE İNANAN BİR ALLAH kulu...

com-m69w71tl90rct6v9mxc3.jpg

S