Alerjik astım için doktor zespira verdi, çocuğum gece çığlıkla uyanıyor!

Arkadaşlar merhaba oğluma alerji testi yaptirdik değerleri cok yüksek çıktı doktor atak geçirirse ilaçlara başlayacağız dedi ve ben hasta olunca ona da bulaştı ve atak geçirdi doktor alerjik astım diye bize zespira ya baslatti 3 ay boyunca kullanacaksiniz dedi 2 gundur kullaniyoruz ve geceleri uyuyamiyor ciglik cigliga hic boyle olmamisti ilacin yan etkilerinde var bu yuzden kullanmak istemiyorum. Uzun zamandir takipteydim aklima geldi probiyotiklerle bu sorunu çözebilir miyiz? 1 yaşına yeni girdi. Ayrica çok cabuk hasta olan bir bebek. Lutfen bana yardim edin!!!

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
28
28 CEVAP

Betül Ergindogan kardeşim benim çocuğum aynı hastalıktan muzdarip ti bu tarifi 6 ay kullandık 2 yılda ilkbahar ve sonbahar da kullandık şu an Allah'a şükür tamamen sildik.

S

Cok teşekkür ederim kac yaşındaydı cocugunuz? Insallah bizde kurtuluruz cok geçmiş olsun sizede

Betül Ergindogan 6 yıl

6 aydan itibaren teşhis kesinleşti biz bu tarifi 2 ay sonra öğrendik ve başladık hem doktor tedavisi hemde bu tarifi kullandık her türlü akciğer rahatsızlığı ve bağışıklık sistemi ni güçlendirmek için kullanılabilir. Yapımında en önemlisi kaynamaya başladığı andan itibaren 20 dakika kaynatıp kapatılacak.

Salih Zağlı 6 yıl

Tamam tarifi uygulayacagim cok cok teşekkür ederim. Insallah bizdede etkisini gosterir.

Betül Ergindogan 6 yıl