Allah bizim aklımızı kusursuz mu yaratmış?

Allah bizim aklımızı kusursuz mu yaratmış?
U
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
59
59 CEVAP

Allah'ın yarattığı her şey kusurlu. Kusursuz diye bir şey yok. Ne kadar ihtişamlı olsa da hepsinin sıkıntısı var..

O

Ozan guzel kardeşim şirke giriyosun biran once tovbe et. Dunyanin butun bilim adamlari gelse 8 bin gozu olan bir sinek yapabilirlermi? Illada kusur ariyosan kendi düşüncelerine bak..

Suat Huseynov 6 yıl

Bilim adamları 8 bin gözlü sinek yapar yapamaz bize ne? Allah yaratmış işte ama niye 10 bin gözü yok? Ölümsüz mü sonun da ölmüyor mu? Yada hastalan mıyormu? Neden 58 ayaklı değil... Milyar tane soru çıkar. Kusurulu mu? Milyon tane kusuru var.... Eee?? kusurlu diye senin Allah a olan imanın da zedelenme oluyorsa seni kendinle başbaşa bırakıyorum. Bu kainatta görüp görebileceğin her şey fani kusurlu ve kaotik. Tam bir kaos hüküm sürüyor, hakikat böyle... Şimdi ben tövbe ederim etmesine de fikrim değişmedi o nasıl olacak

Ozan Tutya 6 yıl

Soyledigin hersey kendinle celiski icinde kainatta olan herseyin sebebi ve simetrisi vardir. Asla kaotik bir ortam yoktur. Hersey bir denge uzerinde zamani gelene devam edecek. Her yil 300 bin insan olur 271 bin insan dogar bu yasam dogusu kiyamete kadar boyle devam edecek. Yani sonunda ebedi hayat icin calismaliyiz samimi bir iman herseyi daha net gormeni saglar.

Suat Huseynov 6 yıl

Eyvallah teşekkürler iman da samimiyete geçtim ve dediğin gibi net görüyorum artık. Allah razı olsun

Ozan Tutya 6 yıl

8 bin gözlü sinek yapan Allah bir tanecik toplu iğne yapamıyor

Sedat Yanaşık 6 yıl