Allah nasıl bir şeydir?

Allah'a inananlar Allah'ı nasıl hayal ediyor? Lüften öğretilmiş "ezeli ebedi
,heryerde vb "diye yanıtlamayın. Gerçekte siz nasıl hayal ediyorsunuz?

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
53
53 CEVAP

Gördüğüm duyduğum düşündüğüm her şey onu hatırlatır .

H

Hatırlattığı o nasıl bir görüntü sende?

Yildiz Öyün 5 yıl

Çok güzel harika.

Hürmüz Yeriçer 5 yıl

Açlıktan kemikleri sayılan su toplamış karnı şiş çocuklar, sayısız genetik bozukluklar, yapışık ikizler vb gözümüzden ve gönlümüzden uzakta mı? Onları görseydiniz harika mıydı?

Yildiz Öyün 5 yıl

Kesinlikle hayır bu durumlar için vicdansız olmak gerek. Ben sadece doğanın bize sunduğu güzelliklerden bahsettim. Yoksa bir yanım hep acı içinde. Aci tatlı doğamızda var. Bu çocukları aç bırakan zihniyeti canı gönülden lanetliyorum bunlar insanlık suçu. Sorumlusu olanları hiç sevmiyorum.

Hürmüz Yeriçer 5 yıl

hürmüz , o zaman sizin tanrınız oralara uğramamış. İyi gün dostu bir tanrı .

Yildiz Öyün 5 yıl

AMA; DOĞANINDA DOĞAL SELEKSİYON DİYE BİR KANUNU'DA VAR Sayın AKMAN.. Lütfen bunu yok saymayın'' Bu seleksiyon sayesinde türler bu günümüze kadar Varolarak gelmiştir'' ben hala her hangi bir müsabakada hep şunu derim eminim sizde aynısını söylersiniz İYİ OLAN KAZANSIN''..

Beko Aldemir 5 yıl

Ayrıca o bahsettiğiniz yokslluk ve açlık olgusunda' Dünyanın diğer insanlarını suçlamaktan önce'' Orada yaşayan ve ilerisini düşünemeyen İNSANLARIN; DOĞAYA OLAN İHANETLERİNİN BEDELİ OLARAK BAKMALISINIZ'' ZİRA KİMSEDEN YARDIM GELMEYECEĞİNİ DÜŞÜNEREK AYAKTA KALMANIN HESABINI YAPAMAYANLAR DOĞANIN KANUNU GEREĞİ AYAKTA KALAMAZLAR..

Beko Aldemir 5 yıl