Almanya'da hangi bankadan kredi kart alabilirim Volksbank, Commerzbank, Landesgirokasse?

Arkadaşlar merhaba
Stuttgart’a 3 aylığına Erasmus+ stajı yapmak için geldim. Yaklaşık bir buçuk aydır buradayım. Buradaki bir bankadan kredi kartı almak istiyorum. Başka ülkeleri gezebilmek için otobüs, uçak, tren vs biletlerini alabilmem için kullanıcam sadece. Volksbank, commerzbank ya da landrsgirokasse bankalarından alabilirim diye biliyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Hangi bankadan almam mantıklı? Şimdiden teşekkür ederim

P
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
4
4 CEVAP

Banka kartı mı kredi kartı mı alacaksınız, hangisi? Kredi kartı alamazsınız çünkü hiçbir banka vermez paranız olsa da olmasa da. Banka kartı çıkartabilirsiniz sadece. Onla da taksit yapılmıyor.

B

Kredi kartı istiyorum. Taksit yapmaya ihtiyacım yok sadece otobüs, uçak bileti vs alıcam. Mesela flixbus sadece kredi kartı üzerinden ödeme kabul ediyor. Bu amaçlı kullanıcam sadece.

Pelin Selibahar 5 yıl

Pelin Selibahar uzun süreli oturum izniniz yok, kredi kartı çıkartamazsınız diye biliyorum ben.

Begüm Demırkaya 5 yıl

Bugün commerzbank ile görüştüm ücretsiz banka hesabı ve kredi kartı alabileceğimi söylediler. Öğrenci olduğumu söyledim aylık ulaşım kartıma baktılar. Ve bir de Rathaus'dan alacağım ikametgah gibi bir belge istediler o kadar. Umarım dedikleri gibi kolayca alabilirim kartımı

Pelin Selibahar 5 yıl

Pelin Selibahar vaaay o zaman çok sevindim! telefonunuza bankanızın app’ini yükleyip yurt dışında da havale vs. Yaparsınız gerekirse. Commerzbank bunu onayladıysa bence çıkarın hemen.

Begüm Demırkaya 5 yıl