Arabamdan eşyalarımı çaldılar. Ne yapabilirim?

Arkadaslar aracimin camini patlatip bilgisayarimi evraklarimi almislar ne yapmam gerekir daha once boyle kotu bi durumla karsilasan var mi? Polisi aradim geleceklermis. Kamera var is yerlerinde.

com-4q7noqd2a1gefut6tyqq.jpg
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
25
25 CEVAP

Polis gelip olay yeri yapmıyor. Olayın gerçekleştiği yere bakan karakola gitmeniz gerekiyor. Sonra karakol olay yeri çağırıyor bulguya raslanılmadı diyor. Şirket veya kiralık araçsa ilgili evraklarla anlaşmalı camcıya gidiyorsunuz. Kendi aracınızsa ücretsiz cam değişiminizden yaptırabilirsiniz poliçenizede var ise. Yok ise kasko delinmesin diye cepten yaptıracaksınız. Pc fatura vs var ise verin polise. Ama smaalesef bulunamıyor. Birkaç ay sonra surda mahkemeniz var diye mesaj geliyor gidiyorsunuz dava düşüyor. Ben yaşadım geçmiş olsun.

V

Senede 1 defa kasko cam karşılar

Umut Sernades 3 yıl

Olay yerini polis merkezi çağırır. Müsait ekipleri varsa olay mahlline gelirler, yoksa merkeze davet ederler girdikleri cama vs dokunmamanız şartıyla. Hırsızlık büro gelir bilgileri alır, olay yeri (varsa) parmak izi çalışması yapar, polis merkezi de ifadenizi alır ve kamera araştırması yapar. Geçmiş olsun

Şimşek Canarslan 3 yıl